![]() |
Guti'nin numaralarını sergilemesi gereken bir maç kesinlikle. Onun oyun zekasını sahaya yansıtacağı bir macta kapanan Ankaragücü'nü öyle veya böyle açarız. Bekle fenev kocan geliyor :) |
Beşiktaşıma kavuşacağım , bu sene ilk kez inönüye geleceğim maç.Umarım kazanırız ve ondan da önemlisi iyi futbol oynarız... |
Guti Bu Maçta Kendini Çok Sıkmaz İki Ara Pası Atar Bitirir İşi :) O Kendisini Özellikle Fenev Macına Hazırlıyor :) |
Alıntı:
senede 1 kez anca gidiyorum o da genellikle ilk maclar oluyor bnde orda olacağım gecen hafta karabükteki 2 yarı muhtesem oyunun bu sefer 90 dk olması dileğiyle inş. uğurlu geliriz :) |
Q7'siz bir Beşiktaş neler yapacak göreceğiz bugün...Hücumda aksayacağımızı düşünüyorum ben, umarım Q7'nin yerine oynayacak olan Hilbert veya Holosko gününde olur, ekstra bir şeyler yapar ve maçı bize kazandırmada önemli bir rol oynar, bu şansı iyi değerlendirmeliler bence...Q7'nin yokluğunda tüm gözler Guti'de olacak, ben Guti'nin maça ağırlığını koyacağını ve gerçek Guti'yi bugün görebileceğimizi düşünüyorum, maç zor geçer ama ne yapıp edip alırız bu maçı, almamız da lazım, puan kaybı yaşamamalıyız kesinlikle... |
zorda olsa kazanacagiz ilk yariyi onde kapatirsak ikinci yari 4 e 5 e tasiyabiliriz ilk yari gol atamazsak zor gececek bir mac bizim icin |
quaresma eksiginden cok zemin problemi daha buyuk insallah atlatiriz q7 yoklugunda gutiye cok is dusecek dogru paslari bekliyoruz ondan yoksa ankaragucu bizden guclu degil kazanmamiz gereken bir mac |
Mutlak kazanmamız gereken bir maç ama a.gücü takımı da ters bir takım umarım iyi bir skorla maçı alırız başarılar kara kartalım... |
Zor maç olacak. Kimse bence kolay gözle bakmamalı. Bu sene rakiplerimiz bize karşı daha hırslı oynayacaklardır. A.gücünün eksik olması bir avantaj. Kazanırız bence |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:42 . |