![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Anketimiz: Tarihte iz bırakan kadınlar? | |||
| Sophie Marceau | | 0 | 0% |
| Frida Cahlo | | 0 | 0% |
| Hürrem Sultan | | 4 | 11,43% |
| Florence Nightingale | | 2 | 5,71% |
| Truvalı Helen | | 6 | 17,14% |
| Halide Edip Adıvar | | 4 | 11,43% |
| Latife Hanım | | 0 | 0% |
| Sabiha Gökçen | | 3 | 8,57% |
| Nene Hatun | | 13 | 37,14% |
| Diğer... | | 3 | 8,57% |
| Katılımcı sayısı: 35. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #13 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Forum erkeklerinin aklında genelde güzellik kalıcı oluyor anlaşılan. Bence en başta Nene Hatun ve Latife Hanım kesinlikle. Sonra Hürrem Sultan,Halide Edip Adıvar ,Sabiha Gökçen. Diğerleri bizim tarihimiz için çok önemli değil bence. | ||
| | |
| | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Florence Nightingale favorim...!!! kendini insanlığa adamış birisi... helen naapmış?? sawaş çıkartmaktan başka ![]()
__________________ Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALlar yalnız uçar! <<<BE$iKTA$K>>> ![]() | ||
| | |
| | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
dar kalıplarda düşünmeyin lütfen ![]()
__________________ Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALlar yalnız uçar! <<<BE$iKTA$K>>> ![]() | |||
| | |
| | #17 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Ben önce ülkemin tarihini düşünüyorum sonra dünya tarihi ve o yüzden dünya tarihini değil Türkiye tarihini göz önüne alarak cevap verdim. | ||
| | |
| | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | truvalı helen ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |