![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #122 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Ben direkt bırakmanın zor olduğuna inanıyorum. Ya şöyle diyeyim, size bu forumu bırakın desem, bırakabilir misiniz? Bence zor, ya da çoğunluk bırakamaz. Ya insan ister istemez, tık ediyor. Halbuki forumdan bol ne var. Sigara da öyle biraz. Az tıklansa daha iyi olur. Bir papaz varmış mesela, adam diyor ki:" Ben yaşamaya geldim, arkadaş. İyi kötü ne varsa tadarım. Kimseyi de takmam, yaşamama bakarım." Bu din adamının görüşüne saygımız var, kısmen de katılmamız. ![]() | |||
| | |
| | #123 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | edit
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() Konu VeysTube tarafından (04-12-2008 Saat 13:59 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #124 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Herkes istediğini yapmakta özgürdür ben kimseye tavsiye etmiyorum dedim sadece...
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #126 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | asla
__________________ .¤*¨¨*¤.¸¸...¸. \¸. BARCELONA .¸ .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤ ..\ ☻/ /▌ / \ Barça ♥ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |