![]() |
-HENRY- |
henry |
RONALDİNHO bence de sen böyle topicler açmaktan vazgeç açtığın topiclerde hep kıyaslama var.. |
Vallah ronaldinho ve henry i ayıramam ikiside şuan en iyiler ronaldo kendini kanıtladı ama gelecekte oda messiyle beraber dünya futboluna damgasını vuracaklardır çünkü daha çok gençler. |
TOTTI |
BOYLE bir kıyaslama olamaz buradaki oyuncuların hepsi mevkisinde en iyisi ama dunyanın en iyi futbolcusu diye bir anket yapılamaz bence nasıl ferdinandı forvete koyunca bişey yapamıyosa gibi ronaldinhoyu da defansa koysan bişey yapamaz Ama dunyada en cok mevkide oynayabilen oyuncu STEVEN GERARD dır esas yeri on libero olmasına rağmen sol iç sağ iç sağ acık forvet arkası oynayabiliyor hatta sampiyonlar ligi finalinin sonlarında sağ bek bile oynadı bence dünyada takıma en cok katkı sağlayabilecek oyuncu STEVEN GERARD dır |
Kaleci - Buffon Defans- Nesta Orta Saha- Lampard Forvet- Kaka Santrafor- Henry |
Kaka (Kaka derken yanlış anlaşılmasın futbolcu Kaka):D |
SERGEN ŞİFO MEHMET KADİR ULVİ METİN ALİ FEYYAZ........... |
ronaldinho tabi... |
KUCUK MUHAMMET NERDE MİLLET:D |
c.ronaldo... |
|
|
Freddy Adu ne alakaysa,CM den duyduğunuz adamları en iyi oyuncular arasına koyuyosunuz ya,hiç isledinizmi yada youtube hariç hiç gördünüzmü kendisini..Benim de adayım tsigalko anasını satayım:D |
vallahi şimdisi için favorim yok ama gelmiş geçmiş en iyi golcü tabiki MARCO VAN BASTEN... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
alla alla iyi sallamışlarbana o zman :) yannız o adam çok torpilliydiy aw oyunda maç başına 3 gol ortalaması falan oluyodu ... genelde oyunda tutan oyuncular gerçekte de başarılı oluyor bunun ismini bile duymadım ben hiç |
kennedy bakircioglu tsigalko ve nikiforov :) |
aghahowa yı da unutmamak lazım :) |
http://dantri.com.vn/Uploaded/yennh/C.Ronaldo3.jpgSeviyom Bu Adamı :D |
yav şu man utd-avrupa karması maçında ne biçim frikik golü attı adam golden sonra ki hareketleri de geyikti :D |
c. ronaldo ve muhammet |
ronaldo zorluyor ronaldinhoyu |
Alıntı:
|
gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu marco van basten..... |
şu an için en iyileri c.ronaldo,ronaldinho ve messi ama daha hiçbiri maradona olamadı yani ne ülkelerine tak başına dünya kupası kazandırdılar ne de napoli gibi bir takımı italya ligi şampiyonu yapabildiler |
Bence tabi |
messi |
Zinedine Zidane, gelmis gecmis en komple futbolcudur. Hem fiziki / dayaniklilik bakimindan, hem olaganüstü teknik, bitiricilik, golcülük bakimindan... |
messii o bir harika ;) |
kaka |
messi |
KAKA LEİTE |
KAKA |
hepsi birbirinden ii:d |
FAZLA SÖZE NE HACET. İŞTE BENİM ADAYIM |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:57 . |