![]() |
kalınmazz onca zaman sarılacaksın öpüp koklayacaksın bir çok şeyi paylaşacaksın ondan sonra tekrar hiç yaşanmamış gibi davranacaksın olur mu öle şey yavv |
Kalınır.. Kendi Adıma Tekrar Denemek İçin Değil Kesinlikle Ama Onun Nasıl Olduğunu Bilmek İsterim..Ve Onun Zamanla Kaybettiklerine Yanmasını Görmek İçin.. |
arkadastan aşk sevgi doğar ama,aşktan sevgiden arkdaslık doğmazzz,hep bunu demişimdir.. :D:D:D |
kalınmaz veya ben kalmam |
tabıkı kalmamamlı |
kalmaz hic bisey kalır dien yalan soyler |
asla kalınmaz...kalınıyosa o yaşanan zaten aşk diildir birbirlerini kandırmışlardır...soraa seven asla unutmaz unutamaz...siz bana sorun ;) ya diorum ya hep yine seven gözlerle bakar..yani şahsiyetli biriyse öle olmalı sevip de daha sonra hiç bişi olmamış gibi yaşnmamış gibi hiç düşünmemiş gibi olması çok zor zaten deliikanlı asla yapamaz böle bişii...yani bu delikanlılık kızlar içinde geçerli olmalı zaten... |
aslında ne evet ne hayır ama örnekleri var dost kalanlar da kalamayanlar da. Kalanlar da zeten yeniden başlıyolar onun için hayır aslında.. |
hala aynı firkireyim kalınmaz veya ben kalmam |
arkadaş kalıp sevdiğim kişiyi ona mı anlatacam yada o hoşlandığı birini bana mı sölecek..olmaz...ters..bizi bozar |
Türkiye`de Saat: 10:01 . |