![]() |
Tanımadığınız biri size çiçek verse ne yaparsınız? Tanımadığınız biri size çiçek verse ne yaparsınız? |
hemen uzaklaşırım. Korkarım ben öyle şeylerden niyeti kötüyse allah korusun yani:D |
Hehe başıma geldi 2 sene önce. Tersledim ve hemen caddeden karşıya geçtim. Bir başka gün mektupla geldi bu sefer iyice azarladım bir daha gelemedi :D:D |
sularım.:) |
kız veya erkek olmasına göre değişir... |
kimsin sen? çık dışarı :D |
hayırdır rüyanda beni mi gördün derim |
ben çiçekleri sewmem derim:D birden biri bana çiçek weriyosa deli olmalı diye düşünürüm:D nazikçe reddederim o da anlamazsa alır kafasına atarım |
biri bana arabadan doğru çiçek vermşti,o aklıma geldi,hiç bişi yapmadım :D |
Alıntı:
|
alır çiçekçiye yarı fiyatına satarım ya ben parayı çok severimde hehehehe |
ikizler sendende bu beklenirdi:D alır eve getirir koyardım vazoya bari ki gün daha yaşasınlar diye... |
Alıntı:
ne yapayım burcumun özelliği :biggrin: |
Alıntı:
süper ya:D:D |
bu kişinin cinsiyetine göre değişir. mesela erkekse kaçarım hemen oradan.:D:D:D |
sağol abii derim yüzüne karşın çiçeğide alırım tabi :D |
walla bi erkektn çiçek alırsam once karşı taraftan şüphelenirimm...Bir de bunu bana boole gevşek gevşek konuşarak vermeye ugraşırsa agzını burnunu kırarım,rahatlarım...:):) ama tabiiki bir bayandan çiçek almak güzel bir duygu...Tabiiki çiçek vermktee...Bu arada ''ÇİÇEK KOPARILIRSA BİR KİŞİNİN KOPARILMAZSA HEPİMİZİNDİRR'' :):) |
hade lan derim mal git karı kıza ver derim:D |
önce bi etrafıma bakarım nooluyoz kafamı buluyonuz diye baktı bişi yok what is matrix ulen der uzaklasırım ordan :) |
başıma gelmedi hiç ama gelirse nolurdu o an ki ruh halime göre deişirdi herhalde tavrım.. :):) |
tepki falan vermem.almamda |
Türkiye`de Saat: 23:41 . |