![]() |
Tarihte iz bırakan kadınlar? Tarihte iz bırakan kadınlar? |
truvalı helenin büyük bir iz bıraktığı kesin en azından güzelliğiyle:) |
Nefertiti nerde :D:D itiraz ediyorum kullanmıyorum oy :D:D |
iyi de bunların hepsi bi iz bıraktı zaten. Niye birini seçtik anlamadım. tarihte iz bırakanlar? sorusuna ne bilim garip geldi. Hani sen hangisini tercih edersin falan olsa... |
her kadın iz bırakır birilerinin hayatının tarih sayfasına..ha dünya tanısın,ha bi kalpte yansın sönsün ölsün.. :) |
diğer... |
truvalı helen:) forumdada git gide dişileşio yaw:D |
nene hatun diyomm |
Alıntı:
|
Nene hatun'a hiç bitmeyecek bir saygı ve hayranlığım vardır.. Gerçek türk kadını elleri ve alnı öpülesi kutlu anamızdır o bizim..!! Işıklar içinde kalsın..!!! |
truvalı helen bence |
truvalı helenden başkası yalannnnn.....Bzim burda savaşın cıkmasına en buyuk etken olan kadınn.. :):) |
Forum erkeklerinin aklında genelde güzellik kalıcı oluyor anlaşılan. :)Bence en başta Nene Hatun ve Latife Hanım kesinlikle. Sonra Hürrem Sultan,Halide Edip Adıvar ,Sabiha Gökçen. Diğerleri bizim tarihimiz için çok önemli değil bence. |
en son helen yani :D:D: |
Florence Nightingale favorim...!!! kendini insanlığa adamış birisi... helen naapmış?? sawaş çıkartmaktan başka :D |
Alıntı:
dar kalıplarda düşünmeyin lütfen ;) |
Ben önce ülkemin tarihini düşünüyorum sonra dünya tarihi ve o yüzden dünya tarihini değil Türkiye tarihini göz önüne alarak cevap verdim. |
helen hürrem sultam bide halide edip hayranıyım... |
truvalı helen :D |
halide edipten nefret ediyorum. ATATÜRK e izmir suikastından haberi olduğu halde sölememiş... |
nene hatun diyorum.hepsinin tarihte bi yeri var mutlaka;ama ilk aklıma gelen nene hatun oldu... |
türkan soray:) |
Nene Hatun Dedim . . |
büyük ayaklı olanlar:) |
bana göre tarihteki en unutulmaz kadın eva braun hitler amcanın manitası |
köyün delisi:D:D |
nene hatun.halide edip adıvar.sabiha gökçen biz bunlarla büyüdük okulda :):D |
Forumumuzun bayan moderatörleri...ehüehü:D (yağcılıktan kim ölmüş ki):D |
sabiha gökcen |
Alıntı:
|
Nene Hatun... |
8. henry nin kızı eLizabeth !! |
nene hatun |
Hürrem Sultan |
Halide Edip bence mitingde konuşması. Her ne kadar sabetayist olupta kendini müslüman göstererek nefretimi kazansada konuştukları milletimizi baya etkilemiş. |
nene hatun inanılmaz saygı duyduğum bi insan ve de taktir ettiğim |
Türkiye`de Saat: 07:57 . |