![]() |
Sizce Eurovisyona Kim Katılsın? Arkadaslar Eurovisyonda ulkemizi kimin temsil etmesini istiyorsunuzz? |
Tabiki Şebnem Ferah.. |
murat boz diorumm benn |
Ben yorumu yazarken anket görünmüyodu. Tarkan kabul etmeyeceğine göre aralarından en uygunu Hepsi Grubu ama Şebnem Ferah bu işi hepsinden iyi götürür.. |
Seçeneklerimiz Neden Bu beşli? |
bu eurovision olayı fazla abartılıyor ülkemizde, amatör birilerinin katılması gerekiyor, kazandık da ne oldu, kazanacaz da ne olacak? ha illa ki yukarıdakilerden birisini seçeceksek organizasyonla dalga geçme amacıyla ismail yk olabilir, ama daha iyi bir çözüm olarak koyun ajdar'ı o yarışmaya organizasyon komitesi son noktaya ulaşıldı diye bir daha eurovision düzenlemesin:D |
İsmail Yk - Kanka :D:D:D:D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tarkan'ın katılması lazım dışarda en çok tanınanlardan biri (seçenekler arasında) hiç olmazsa isimden puan alır |
abi bence tarkan kabul etmez ama kabul etse de rusya dan filan tam puan alırız ordaki kızlar tarkan a hastalar :D:D |
İlkönce sanıldığı kadar basit bir yarışma değil.Tabi bizim için gurur meselesine dönmüştü, biraz abartmıştık ama 1. olmakta gayet müthişti. Avrupa ve Amerika basınında geniş bir yer bulmuştuk. Ve bizden başka ciddiye alanlarda var. Yunanistan en büyük örnek. Aynı zamanda İsviçre bu sene çok tanınan DJ Bobo ile yarıştı sonları hüsran olsada. Kim katılsına gelince. Benim ilk adayım Eylem adaylarda yok. Murat Boz' a oy verdim ama Hepsi grubu da olabilir. |
Alıntı:
:D:D Abi ayrıca seni yürekten tebrik ediyorum. Böyle memleket meselelerine duyarlılığın için seni :congrats: :congrats: |
tarkan daha önce katılmayacağını söylemişti zaten. bence hepsi gurubunun sahnesi çok iyi şarkılarıda güzel derece alırlar. |
herhangi bir amatörün gitmesi fikrine ben de katılıyorum, çok izlenen ve dolayısıyla ülke tanıtımına çok büyük katkısı olabilecek bir yarışma değil, bundan 15-20 yıl öncesine kadar biraz daha gündemdeydi ama özellikle son birkaç yılda çoğunlukla amatörlerin katıldığı bir yarışmaya döndü, illa ki 1. olmak gibi bir gayemiz varsa bu yarışmadaki en önemli olgunun şarkı olduğunu ve şarkıyı da söyleyenlerin yapma zorunluluğu olduğunu ön planda tutarak rock yapan kişi veya gruplara teklif götürülebilir, örneğin kabul etmesi imkansıza yakın olan şebnem ferah, mor ve ötesi veya kabul edebilecek olan manga |
ismail yk - bomba bomba :D:D:D |
iyide başka aday mı yok ankete koyulmuş.hiçbirini dinlemem yukardakılerın. |
Alıntı:
ayyy ben ismail yk iğrenççç :ahhhhh: |
jasmin ismail yk LOKUM GİBİ daha güzel o gitsiinn :D:D:D |
Alıntı:
|
Yasemin İsmail yk ya oy atmışsın inanmıyorum:D:D |
bide o cıksın görelim bakalım napıcak :D hem nuran da ismail yk ya oy atmıs :D |
Alıntı:
ama seni mi kırcam....atarız:D:D:D:D:D |
3,6 inanmak istemiyorum :H:H:H |
Alıntı:
|
ya ben ismail yk yı begenmiorum. sadece eurovizion da etkili olacağına inanıorum :D |
ben lokum gibi diyorm...tercihlere saygı duyarım :D:D:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:16 . |