![]() |
Yaptığınız Espriye Tek Siz Gülseniz Ne Yaparsınız ? Yaptığınız Espriye Tek Siz Gülseniz Ne Yaparsınız ? |
:) "niye kimse gülmedi komikti" derim.. o zaman muhakkak kopmalar oluyo :) (yaşadım yani) |
işi zirvede bırakırım:D..jubilemi yapar formamı asarım bidahada espri yapmam:D... yada dürtükleyeceksin..burda gülmeniz lazımdı çok komikti diye:D |
üstünü bir iğrençlik daha yaparım espriyi açıklarım :P :P |
valla ukalalık etmiim ama yaptığım espirilerle herkesi koparırım hiç öle bişey başıma gelmedi:D:D |
çok yaşamadım böle bşy ama yaşasam komik bi şekilde kızarım daha sonra gülmeye başlarlar ztn:D:D |
diyelimki oldu :D ne yaparsınız:D |
burada gülünmesi gerektiğini söylerim:D:D o konuda yüzsüzümdür:) yine gülmezlerse döverim:D:D |
Alıntı:
senin esprilrin başkalarına zarar verebilir ozaman :D :D :D :D mumkunse az miktarda yap :P |
havalarda bayağa sıcakladı derm:D herkes gülüo böle diince espiri yaptıımı ve unutturmaya çalıştıımı anlıolar:D:D |
genelde çok pis espri yaparım:Dherkeste anlar güler;) ama hadi oldu diyelim onlar kaybeder:Dne açıklarım nede utanırım..... |
başka laf soktumuydu tmmdır :D |
o kadarda kötü espri yapabileceğimi sanmıyorum:D |
Alıntı:
|
alışık olmduğum bi durum tam bu sırada gülmeniz gerekiyodu derim biri mutlaka zorla da olsa gülecektir:D |
hiiçç bozuntuya vermem kendileri kaybeder :p |
Herkesin kapasitesi yetmedi sanırım anlamaya derim :D :D:D:D |
Arada oluyor da arkasından baska bir laf söylüyorum kopuyolar sonra :D |
Alıntı:
boşver sen onu bana katıl :D oku yazdığımı :D |
yaptıgım espiriyse gülerler öle bi şansları yok :D |
komikliği garanti ba$ka bi espri yaparımm:D:D:D |
konuyu hemen değiştiririm :D |
boğaz köprüsünden aşağı atarım. |
Burda gülünmesi gerektiğini söylerim :D |
sempatik olduğum için genelde gülerek cevap verirler anlayana gider... ;) |
ben çok güzel espri yaparım ama espriden anlamayan insanlarla bir arada olduğum zaman uyarırım "burda gülmeniz gerekiyor" yada "şimdi yapacağım espride kopmanız gerekiyor espriden anlamıyorsunuz ya uyarayım dedim" derim :D :P |
Alıntı:
aşağı atarım derken gülmeyenleri atarım:):):) |
Araya Başka Laflar Sokarım |
kaçamak laflar sokarım herlade ....psimist in tekkniğide güzelmiş..:) |
Burda Gülünmesi Gerektiğini Söylerim |
durumu anlar kendı halıme gulerım dıerlerının ne dusundugu umrumda olmaz :) |
kıp kırmızı kızarırım aynı domates gıbıı :D :D |
her insanın her espriyi anlayamayacağını söyler ve üste çıkarım:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşlarıma beni sorsanız ramazanı nasıl tanıtırsınız? diye onlar size muhtemelen ''çok komiktir, gülmekten bizi bayar..vs ..vs ''derler.genelde espri yaptım mı yararım ama öyle olmadığını düşünürsek, hemen kendimle dalga geçerim iğrenç bi espri yaptım diye |
Türkiye`de Saat: 15:41 . |