![]() |
Sen Kendini Ne Sanıyorsun? Sen Kendini Ne Sanıyorsun? |
valla bi dişi kartal olarak en başta asilim:):)iyiyim vs.............. |
kadir inanır kadar akrizmatik brap pit kadar yakışıklıyım cuneyt arkın kadar cesur bi köpek akdar sadıgım banu alkan kadar sımarık senin kadar gerçeğim asilim tatlıyım sevimliyim :D |
Alıntı:
|
ben buyum işte:P |
Blader sn de herşey var beaa :D kıskandım vala :P |
dişi kartal olduma göre asilim:D |
diğer...şimdi saymıyım okadar şeyi:D:D |
bi dişi kartalım bu yüzden asil olmanın yanında çok ASİYİM kendimi övmeyi pek sevmem ama güzelimdir... |
ben bir lady :D |
beni bilen bilir söylemeye gerek yok ;) |
birascık şımarık ama birascık birascık da sevimliiiii :D |
* İşe Yaramaz * :D |
Alıntı:
|
benim kendimi ne sandığım değil insanların beni ne sandıkları nasıl tanıdıkları önemlidir bence |
benim merak ettiğim kendini ne akda rtanıdıgın konuyu oyüzden açtım kendini ne kadar tanıyosunkendine gör enesin |
ben hıyarın tekiyim arkadaş |
asil kan damarlarındaki kanda mevcuttur :D |
diğer.. Ben harika bişeyim :D bu şıklar yetmiyo ki:D |
şımarık:D |
ukala :D Güzel :D sempatikk :D cici cici :D gıcık :D sinir bozucu :D şımarık :D daha çok var :D |
Valla bebek giyim ama davranış bakımından değil :D |
ba$ta hepimiz Kartalız hepimiz asiliz... ama ben dieri seçtim.... $imdi özelliklerimi saymaya ba$larımdaa sayfa yetmez...:D:D:D $aka bi yana bu soruyu hiç dü$ünmemi$tim.... |
bilmeeemmmm :$ :) |
1990 yılının en buyuk icatıyım.daha ne olsun:D |
"ASİL" BAYANLARIN VE DELİKANLI ERKEKLERİN TAKIMIDIR BEŞİKTAŞ... (fazla söze gerek yok heralde :D ) bir de MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDA Kİ "ASİL" KANDA MEVCUTTUR DİYEN ATAMIZIN DA DEDİĞİ GİBİ TÜRK OLMAMDAN DA KAYNAKLANAN SEBEPLERDEN DOLAYI "ASİL" olduğum konusunda ısrar ediyorum... :) |
asil yakisikli .... |
hepsi:p |
Yüzünden gülümsemesi çalınmış bir bebeğe. |
KOMİKKKKKKKKKKKK.. |
güzel snıyorm nee diiyim.... |
Asil olarak görüyorum:) |
yılmadan savasan bı enayı |
bana kalmamış anket geç kaldım:( bende böle sölim o zmn yakışıklıyım&birada deli:P:D |
ukaleyım bırasda mhanyakssss 1 tutamdaa sımarık :D :D |
Alıntı:
|
Hoş ve sımarık:) |
asil tabiikide |
Türkiye`de Saat: 10:02 . |