![]() |
Favori Futbol Yorumcunuz Tv Kanallarındaki en beğendiniz spor yorumcusu Kim? Rıdvan,Vedat Okyar,Kazım Kanat,Uğur Meleke,Ahmet Çakar :) beğendiklerim En Mal yorumcular ise; Ömer Üründür,Aziz Üstel,Ömer Çavuşoğlu (Tam Mal),Osman Tamburacı sizinde eklemek istedikleriniz varsa buyurun.. |
Kazım KanaT |
türkiyenen kesinlikle, acik ara ile kesin en iyi futbol yorumcusu ERMAN TOROGLU! adam her dedi oluyo yaa, herseyi biliyo. |
sergen yalçın...futbolu en iyi bilen adam o zaten |
uğur meleke,mehmet demirkol |
Rıdvan Dilmen, Erman Toroğlu |
Ha Vedat Okyar hoca yı unutmuşum |
pardon vedat okyar evet..atlamamak lazım...sanlı kaptanda var...:) |
Kazım Kanat'ın doğru yorumlar yaptığını gördüm walla :D:D:D |
ridvan dilmen Ugur meleke |
ben sanki bu soruyu daha önceden cevaplamıştım:Dneyse... sergen yalçın gerçekten iyi yorumluyor,vedat okyar,kazım kanat,tarafsızlığından dolayı mehmet demirkol...tabi takip edebildiğim kadarıyla... |
sergen yalçın |
hepsi genelde erman tor oğlunu seyrdiyo ve ondan alıntı yada onun tuttuğu ışık doğrultusunda hareket ediyor ilk yorumu hali ile lig tv yaptıpı için onu ışığında yorumlar yapılıyo dikkat edin lig başlayın ca |
Erman Toroğlu beni çok güldürüyor :D |
Erman Toroğlu |
mehmet demirkol,vedat okyar en berbat ömer üründül |
Rıdvan Dilmen,Erman Toroğlu |
en objektif olanı rıdvan dilmen |
rıdvan dilmen |
Rıdvan dilmen ama ezikleri taraflı yorumluyor BJK ve GS ise iyi yorumluyor ununla birlikte Güntekin Onay birde Mehmet Demirkol e tabiki Vedat Abi diğer BJK yazarlarının hiç bir tanesini beğenmiyorum hepsi felaket tellalı güldüklerim ve kızdıklarım ve ayrıca dümenin suyuna göre yorum yapanlar ise Ö.Çavuşoğlu, Aziz üstel, Toroğlu ,Çakar,Sansar Büyüka en gıcığım ise tartışmasız Selçuk Yula |
şu an bir numara sergen yalçın avrupa şampiyonasındaki yorumları hep tuttu başta ispanya şampiyon olacak dedi oldu varmı ötesi rıdvan dilmen sergen kadar anlamıyo futboldan başta siyah dediğine daha sonra beyaz diye biliyo ömer üründülünde söylediklerinin hep tersi çıkıyo kısacası futboldan anlayan tek yorumcu segen yalçın gorunuyo..... |
Kazım KANAT |
heps ıkolpaaaaaaaaaaaaaa |
bence ümit aktan :D:D:D sayin seyirciler acın pencerelerinizi beşiktasın golleri yağmur gibi geliyorr :D:D: |
Türkiye`de Saat: 13:55 . |