![]() |
Minibüste veya otobüste en sevmediğiniz durum? Minibüste veya otobüste en sevmediğiniz durum? |
ayakta kalmak ve tıkış tıkış gitmek..ayrıca arabesk şarkılardan gına geldi.. |
Hepsi paşam..:)..Daha da çokları hatta... |
her tarafımın bayanlarla çevrili olması hariç hepsi :D:D |
en sevmedıgım sey erkeklerın bayanlara yer vermemesıı .... boyle davranan erkekleere uyuz olurumm bıde hemen uyuyormus gıbı davranmaları tam bı facıaa kıroooooo |
hepsi :D paşam :D |
hepsi :D |
anketteki bir şık hariç hepsi:D:D |
dibimde birinin yüksek sesle sürekli konuşması..kimse kimsenin gürültüsünü dinlemek zorunda değil.. |
yaşlı teyzeler iniceklere yere geldiklerinde bağırırlar şöfore neden indirmedin beni ben şurda incektim felan die geride söleseler olmaz yani:D |
kartalda okuduum için ilk şıkka fazlasıyla maruz kaldım berbat bi drum!! |
Hayvanımsı tavırlarla telefonda konuşanlar :D |
Ben Diğer'i İşaretledim. En Sevmediğim şey Minübüste Para Uzatmak. Şurdan 1 kişi uzatsana birader :) gbisinden |
pis kokan insanlardan nefred ederim :D bide kulaklıkla müzik dinlerden yandaki dayının dürtüp sesini biras kısarmısın demesi!!! |
yaa başıma o kadar çok geldi ki artık tepki bile veremez oldum sanane bnm müziimden sen kulağını kapat dimi:D:D |
yani :D ben raad raad müziiimi dinliiim :D |
çoğu var aslında ama kokuya dayanamam... |
Diğer dedim:D Çünkü en sinir olduğum şey: Bir kızın bana şu camı açarmısın diyip açamadığım durumlar oldu:D |
valla hepsi ve cabasıda var paşam:D:D:D:D |
en arkada allah tarafından volumu kısılmış bi kızcağız vardır bu kız incem der şofer o mesafeden duymaz biz duyar strese gireriz :D |
hepsi paşam:D |
Alıntı:
|
yanyana oturmus ıkı sevgılı nefret edıyorum mıc mıc :D:D |
Türkiye`de Saat: 08:33 . |