![]() |
sıgara yerıne esrarı tercıh ederım onun kokosu bana mangal gıbı gelıyorr:D:D.D:D kısmet olursa tadına bakacamm |
içmiyorum içmeyide düşünmüyorum :D komik bi cümle :D bende içene kadar içmeyi düşünmüyodum :D öyle programlanabileceğiniz bişey değil yani :D başlama sebebi genellikle arkadaşlar :D en azından ben öyle başlamıştım :D... al lan iç bi tane dedi :D yaktım çektim öksürük nöbeti :D 2. deneme daha az öksürük :D3. deneme hiç bişey yok, bişey olmadı lan diyip salakça bi sevinç :Dsonra hergün 1 paket otçul arkadaşlar promosyon:D... artık bıraktım ama...parasızlıktan :D... |
Alıntı:
|
Ozan,yıkıldım gülmekten...:D Bir şey olmadı lan deyip devam ettin ha...:D Parasızlık işe yaramış yahu,hayırlara vesile olmuş.:D |
Bırakalım bu mevzuyu Sonu gelmez sözlerin Bak doluverdi ağlamam diyen gözlerin Haydi kalk sigaranı unutma burası kapanıyor Bu saatte bulamayız Sigarasız da sabah olmuyor |
günde 2 paketi buluo yakında imam sorcak zie nasıl bilirdiniz rahmetliyi die:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
aynen ablam :D:D...hayırlısı oldu :D... |
Alıntı:
ben fıstıklı seviom ama ben yiyemicem ki ben helvaya helva demem yiyemedikten sonra :D yicek olanlara anket açın çoğunluğa göre artık:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:32 . |