![]() |
Kız ben seni tanıyamadım.. Kadının biri 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor.Ameliyat masasındayken ölüme yakın olduğundan birden bir Hayal görüyor. Azraili görüyor ve soruyor: -Benim saatim geldimi? azrail cevap veriyor: -hayır. senin daha 43 sene 2 ay vede 8 günün var. Narkozdan uyandığında estetik yaptırmaya karar veriyor.Yüzünü gerdirttiriyor dudaklarını doldurtturuyor göğüslerini düzelttiriyor Kısacası: "Yeniden doğmuş gibi" Daha uzun bir süre yaşıyacağını bildiği için... Şimdi o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor ameliyattan sonra hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor. Tam karşıdan karşıya geçiyor ki ambülans çarpıyor. Ölüyor. CenetteAzrail'e soruyor: -40 seneden daha fazla yaşıyacağımı sanıyordum! Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını sağlayıp Beni öldürttün? Azrail cevap veriyor: -Kız ben seni tanıyamadım.. |
süüüüüüüper yaa öldüm gülmekten |
Estetiği hiç sevmiyorum allahın verdiği ile yetinmesini bilmeli, önemli olan dış güzellik değil iç güzellik. MErhametsiz insanlar kendi dış görüntülerini estetik ile güzelleştireceklerine, manevi dünyalarını zahmet ile güzelleştirseler daha çok güzel olurlar. Ama bunu düşünemiyorlar bile bu güzellikten haberleri bile yok. |
ajda pekkana sewgilerle:D |
kız ben seni tanıyamadım :D |
zaaaaaaa :D:D:D:D |
:D:D:D |
SÜPER:D:D |
Daha önce okumustum sagol :) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:06 . |