![]() |
Alıntı:
|
Bende küçük bir yorum yapayım bari:)..elbette hakarete karşıyım ama sus pus olmanın olanı gerçek dışı yorumlarla farklı göstermenin baskıcılığı olmamalı...başta bu kozu futbolcuların t.direktörün ve yönetimin kendisi veriyor..ne yaman çelişki siz harikayız deseniz nolur ki.. |
ya biz yazıyoruzda noluyo gecenin bu saatinde şimdi rüştüsü bobosu devirmiş uyuyorlardır sabah banka hesaplarını düşünüyordur..demirörende..ibrahim kızılla olan ortaklığını olanda bize oluyorr boşveeeeeeeerr diyesin geliyor ama kalbin dinlemiyorr:))) |
Rica ederim samet est. ben kimseyi yargılayamam . Böyle bir hakkım yok. Amacımda asla bu değil zaten. Yanlış anlama. Taktir etmek yada etmemekte bana düşmez. Bende sadece fikrimi paylaşıyorum. Öneri benimki sadece. |
aynen öyle abicim :) bu yüzden dedim beşiktaşlılık duruşunu geri istiorum die... |
Alıntı:
biliorumda... sana göre yanlışı doğruyu en azından benim için söylemek öenmli ;) |
Bak bak laflara bak, insanı nasıl dinden imandan çıkartıyorlar. Kime İtaat edeceğiz? Savaş zamanı fransız komutana kapılarını açan Vatan hainlerine mi? Defolsunlar.... :@ Elimden kaza çıkacak az kaldı.... :@ |
bu gslilerin yorumlarını başkana göstermek gerek,denizliye göstermek gerek! onlar bizi bu hale düşürdüler! |
Kaale alınacak tipler değiller!... |
Alıntı:
aynen katılıyorum kafa yormaya bile gerek yok |
Türkiye`de Saat: 17:15 . |