![]() |
Beşiktaşforum nedir? 1-Beşiktaşforum.net nedir amacı ne olmalıdır? 2-Her bir Beşiktaş'lı bu foruma niye girer niye yazar? 3-Forum'a yazan her bir Beşiktaş sevdalısı yazılarından ne bekler? 4-Kim Beşiktaş'ı takip ediyor niye ediyor? 5-Bu forumda herkezin düşüncesini okurmu yoksa ben bu düşünceye nasıl laf sokarım diye mi okur? 6-Biz BEŞİKTAŞ hakkında yazıları yazdığımızda Beşiktaş'ta birşeyler değişme ithimali varmıdır?Bizim gibi yazanların inancı gerçekten varmı acaba? 7-Her bir Beşiktaş'lı bu forumda ne kadar başlık açtım veya konu açtım diyemi giriyor?Yok sa başka birşeyler içinmi ya da Beşiktaş içinmi? 8-Burda açılan konuların hangisi çok önemli ve anlamlı konulardır? 9-Kaliteli bir Beşiktaşforum.net'i görmek istiyormusunuz veya kaliteli farklı bir Beşiktaşforum.net için ne yapmalıyız. 10-Tek Yol Beşiktaş..! Herkezin fikirlerini alalım.. |
1-Beşiktaşforum.net nedir amacı ne olmalıdır? beşiktaş forum , Gönlü kalbi beşiktaş sevgisi ile dolu insanların bir araya gelip taraftar ruhunu yaşattıkları bi mekandır herkesi aynı çatı altında buluşturmayı hedefleyen Beşiktaş taraftarı Diger takım taraftarları ile karşılaştırıldıgın da daha entellektüel , daha araştırmacı , tartışmayı fikirlerini paylaşayı seven bir taraftar grubuna sahip olması sebebiyle yalnız spor degil Türkiyenin Gerçeklerine , Gündemine karşı duyarlı , Ülkesine Cumhuriyetine Atatürk İlke ve İnkılaplarına baglı ve bu bağlamda zaman zaman yeniliklere imza atan bir taraftar grubudur. bu grubun Ruhu forumuza da yansımıştır.Yeni yetme bir taraftar sevdasından çıkıp iligine kemigine beşiktaş sevgisi işlemiş herkesin buluştugu mekandır Beşiktaş forumun amacı bu insanların Beşiktaşın sevgisini , Beşiktaşın felsefesini Anlamasına paylaşmasına yardımcı olmaktır. Not: bunlar benim kendi kişisel fikirlerimdir. |
Evet Beşiktaşforum.net üyeleri bir on dakikanızı alacak biraz emek harcayıp fikirlerinizi bekliyoruz.Bu konu Meriç ile konuşulup açıldı. Herkez yorumunu yazarsa güzel olur.. |
Beşiktaş Forumun amacı konu ne olursa olsun , insanların düşüncelerini Hür , başkalarının fikirlerine saygılı bir şekilde ifade edebildigi bir yer olmalıdır. |
2-Her bir Beşiktaş'lı bu foruma niye girer niye yazar? her bir beşiktaşlı foruma karşılık beklemeksizin foruma katkıda bulunmalı eğer karşılık bekliyerek foruma katkıda bulunan bir kişi gerçek beşiktaşlı değildir.ğerçek bir beşiktaşlı iyi veya kötü günde takımına destek verendir takımını forumda da olsa desteklemesini bilendir |
farklı şehirlerden insanların bu tip sohbet portallarında buluşmasını sağlayan üstelikte aynı renklere gönül verenleri kapsayan bir forum sitesidir. |
2-Her bir Beşiktaş'lı bu foruma niye girer niye yazar? Benım Beşiktaşforuma gırmemdeki amaç : Beşiktaş hakkında en guncel haberlrı alıp, alınan bu haberler doğrultusunda beiktşlı arkadaşlarımın haberlerle ılgılı yorumlarını okuyup ve kendımde yorum yapmak.Ayrıca forumdakı Beşiktaşlı arkadaşlarımla hoş vakit geçirmek yani ben internetınbaşına oturduğum zaman beşiktaşforum harıcı bır sıteye gırmıorumm..Bundan da benım hiç bir çıkarım yok olamazda..Çünkü herşey BEŞİKTAŞ içinnnn..Bazen tartışıyoruz buda beşiktaş için bazen sevınıyoruz bu da beşiktaş için ...Yanı benı forumdakı kışılerle sevınçlerımde uzuntulerımde aynı... |
Alıntı:
bizim burda takıma bi katkımız söz konusu olamaz( hepimiz her ne kadar fanatik beşiktaşlı olsakta ) şahsen ben yorumlarımı yazarken amacım fikrimi sizlerle paylaşmak |
8-Burda açılan konuların hangisi çok önemli ve anlamlı konulardır? Burda açılan konuların hepsi önemli bence bizim sadece buluştuğumuz en uç nokta Beşiktaşlılığımız. Hepimiz Beşiktaşlı olmamız dışında farklı alanlara ilgimiz var ve bu ilgiye göre konu açıp, açılan konulara yorumda bulunuyoruz. Mesela ben futbol dışında elimden geldiğince NBA haberlerini de yansıtmaya çalışıyorum ve de hayatta herkesi ilgilendiren güncel konuları da.. Yani açılan ve yorum yapılan yada sadece okunan her konunun bir ilgileneni var. Bu yüzden bence her ne konuda olursa olsun açılan her konu birileri için önemli ve anlamlı.. Özellikle Atatürk Köşesi'nde bizle paylaşımda bulunan arkadaşlara özel bir alkış benden.. |
9-Kaliteli bir Beşiktaşforum.net'i görmek istiyormusunuz veya kaliteli farklı bir Beşiktaşforum.net için ne yapmalıyız. Bence gayet kaliteli bir forum sitesi. Bu düşüncemdeki en büyük neden ise bayanların burada etkin bir şekilde katılmalarıdır. Ancak bazı erkek arkadaşlarımız var ki bu kaliteye sırf kızlarla muhabbet etmek amacıyla gölge düşürebiliyor. Forumun yöneticileri de gerekli yerler de gerekli müdaheleleri yapabiliyor. Bu da kalitenin bir göstergesi. Ancak forumda mevcut olan olan 20 000 üzerindeki üyenin tam anlamıyla en azından yarısının sürekli katılımı sağlanabilirse bu kalite en üst seviyeye çıkabilir.. |
lütfen herkes görüşlerini paylaşsın bu konuda |
Beşiktaşforum adından da anlaşılacağı üzere,Türkiyenin dört bir yanından ve yurtdışından kalbi Beşiktaş aşkıyla atan taraftarların hep birlikte biraraya gelip kendine özgü görüş ve düşüncelerini hür ve özgürce ama usluptan taviz vermeyerek kırıcı olmadan dile getirdikleri bazen ortak bir konuda buluştukları bazende aynı noktada buluşmasalarda seviyeli ve kaliteli bir tartışmanın yaşandığı bir platform.Kendi adıma konuşacak olursam beni foruma birinci derecede bağlayan etken Beşiktaşımla ilgili yaşanan son gelişmelerle Beşiktaşımın mevcut problemlerinin diğer renkdaşlarım tarafından nasıl ve ne şekilde yorumlandığı...Beşiktaşımdan sonra ikinci sırayı Avrupa ve Dünya futboluna dair gelişmelerin yeraldığı konular alıyor.Beşiktaşlı ve iyi bir futbolsever olarak özellikle bu konuyla ilişkili gelişmelerin forumda yeralmasından ötürü son derece hoşnut olduğumu söyleyemeden geçemiyecem.Buradan ASPARAGAS adlı arkadaşıma özellikle teşekkürlerimi yolluyorum.Son olarak iyiki bu forumla ve bu forum sayesinde siz değerli arkadaşlarımla tanışmışım.Bizler hep birlikte bu forumu daha güzel yerlere getireceğiz.Buna canı gönülden inanıyorum... |
7-Her bir Beşiktaş'lı bu forumda ne kadar başlık açtım veya konu açtım diyemi giriyor?Yok sa başka birşeyler içinmi ya da Beşiktaş içinmi? Ya bence herkes buraya beşiktaş için giriyoo ençok konu açana yada ençok mesaj yazana hedıyemı verılıyo sankı..ama belkıde oyle arkadaşlar vardır..Kii oyle arkadaşlar varsa bile hergun foruma gırıpte haber açmak için konu açıyosa yınede guzel hıç olmsa payşıyolar bızle.. |
Bu arada chatboxun kapatılması konusu var. Bu da forumun kalitesini yada kalitesizliğini ölçebiliyor. Bence kuralları ihlal eden birkaç yüzünden diğer bütün üyeler cezalandırılmamalı. Sonuçta istenmeyen davranışı gösteren arkadaşların chatbox yetkisi elinden alınabilir yada çok büyük bişeyse yaptığı zaten bunun cezası bandır. |
5-Bu forumda herkezin düşüncesini okurmu yoksa ben bu düşünceye nasıl laf sokarım diye mi okur? öyle bişey söz konusu bile olamaz..sonuçta hepimizin yolu aynı degilmi? biz bu foruma beşiktaşımız için üye olduk.Ve hepimizin amacı aynı.herkes fikrini paylaşmakta özgür ki bu da saygı çerçevesinde oluyo zaten.laf sokma diye bi düşünce yok bence.öyle bi insan beşiktaşlı olamaz zaten.yeri gelir farklı düşüncelerde olabiliriz tabi herkes aynı düşünceye sahip olucak diye bişey yok ama burda bi kardeşlik söz konusu.dediğim gibi hepimizin yolu aynı sade ve sadece BEŞİKTAŞ aynı zamanda birlik ve beraberlik..sizlerle ve kendimle gurur duyuyorum. :o iyiki varsın beşiktaşforum.net :) |
lütfen konuya önem gösterelim |
6-Biz BEŞİKTAŞ hakkında yazıları yazdığımızda Beşiktaş'ta birşeyler değişme ithimali varmıdır?Bizim gibi yazanların inancı gerçekten varmı acaba? bu soru benim kafamı oldukça kurcalayan bir soru.. bizim burda tartıştıklarımız konustuklarımız gerekli yerlere iletiliyormu merak konusu.. |
beşiktaş ile ilgili haberleri buradan takip ediyorum ve sadece beşiktaşlılar ile birlikte bir forumda olma mutlluk veriyor bana... BUNUN İÇİN BURDAYIM... |
Alıntı:
|
1-Beşiktaşforum.net nedir amacı ne olmalıdır? Beşiktasforum.net Beşiktaş Taraftarının Buluşma Noktaısıdır.! Amacı Fikirlerimizi Paylaşıp,Tartıştırıp Doğruyu Bulmaktır.! 2-Her bir Beşiktaş'lı bu foruma niye girer niye yazar? Sevdiği için girer, takımının bu durumuna sessiz kalamadığı için yazar.! 3-Forum'a yazan her bir Beşiktaş sevdalısı yazılarından ne bekler? Yazılarından bir Sonuca varılmasını bekler.! 4-Kim Beşiktaş'ı takip ediyor niye ediyor? Bizler ediyoruz, çünkü takımımızı seviyoruz.! 5-Bu forumda herkezin düşüncesini okurmu yoksa ben bu düşünceye nasıl laf sokarım diye mi okur? Ben her türlü düşünceyi okurum.! bana ters gelen yanlar varsa cevabımı hemen konunun altına düşerim.! 6-Biz BEŞİKTAŞ hakkında yazıları yazdığımızda Beşiktaş'ta birşeyler değişme ithimali varmıdır?Bizim gibi yazanların inancı gerçekten varmı acaba? Bizim yazmamızla birşey değişeceğini sanmıyorum ama yinede yararı oluyordur dolaylı yollardan takımımıza.! 7-Her bir Beşiktaş'lı bu forumda ne kadar başlık açtım veya konu açtım diyemi giriyor?Yok sa başka birşeyler içinmi ya da Beşiktaş içinmi? Ben Beşiktaş gündemini takip etmek için giriyorum siteye..! 8-Burda açılan konuların hangisi çok önemli ve anlamlı konulardır? Takım ile ilgili haberler ve paylaşımlar önemli benim için.! 9-Kaliteli bir Beşiktaşforum.net'i görmek istiyormusunuz veya kaliteli farklı bir Beşiktaşforum.net için ne yapmalıyız. Bence sitemiz bu haliyle de gayet kaliteli.! 10-Tek Yol Beşiktaş..! Nokta. :D |
burada her sey besıktaş iiçin olmalı !! sadce ve sadce besıktas ! |
efsane48 helal olsun budur katılıyorum... |
1-Beşiktaşforum.net nedir amacı ne olmalıdır? Adındanda belli olduğu gibi ilk amaç Beşiktaş olmalıdır elbette...Herşeyden önce gelmelidir Beşiktaş. 2-Her bir Beşiktaş'lı bu foruma niye girer niye yazar? Dersaneden gelir gelmez hemen beşiktaşforuma girerim.Beşiktaşsız yapamıyorum çünkü.1 gün girmesem eksiklik hissederim kendimde...Daha sonra beşiktaş haberlerini tek tek okurum.Görüşüme uyan ve uymayan bir haber olursa birşeyler yazma ihtiyacı duyarım kendimde.Tabi beşiktaşlı arkadaşlarımında yorumlarını okumak ayrıbir zevk oluyor... 3-Forum'a yazan her bir Beşiktaş sevdalısı yazılarından ne bekler? Elbette söylediklerinin gerçekleşmesini bekler.Sonuçta kendine göre doğru olduğu bir görüşü savunuyor.Ve bu gerçekleşince Beşiktaşın çok daha iyi olacağını biliyor.Tek amaçda o zaten... 4-Kim Beşiktaş'ı takip ediyor niye ediyor? Biz beşiktaşlılar ediyor.Daha kim etsin.Biz yeteriz Beşiktaşımıza...Neden ediyor çünkü takımına aşık. 5-Bu forumda herkezin düşüncesini okurmu yoksa ben bu düşünceye nasıl laf sokarım diye mi okur? Sanmıyorum böyle birşeyin olacağını...Çok saçma bikere.Onu yapan zaten bir Beşiktaşlı değildir...Ben şahsen her yorumu elimden geldiğince okumaya çalışırım.Görüşüme uyarsa desteklerim, uymazsada kendi görüşümü yazarak onu savunurum.Doğru yolu bulamasak da onun görüşüne saygı göstermekten başka bir şey yapamam... 6-Biz BEŞİKTAŞ hakkında yazıları yazdığımızda Beşiktaş'ta birşeyler değişme ithimali varmıdır?Bizim gibi yazanların inancı gerçekten varmı acaba? Çok zor...Ama 10000in üzerinde beşiktaşlı var bu forumda.Hepside Beşiktaşın başarılı olmasını istiyor elbette.Böyle forumları yöneticiler,menajerler takip etmeli bence.Çok şey öğreneceklerdir eminim... 7-Her bir Beşiktaş'lı bu forumda ne kadar başlık açtım veya konu açtım diyemi giriyor?Yok sa başka birşeyler içinmi ya da Beşiktaş içinmi? Sadece Beşiktaşımız için olduğunu düşünüyorum.Öbür ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum çünkü... 8-Burda açılan konuların hangisi çok önemli ve anlamlı konulardır? Beşiktaşın tüm branşlarında açılan konular benim için çok önemlidir...Futbol hastası olduğum için futbol ve transfer bölümündeki başlıklara bakarım ilk önce...Daha sonrada diğerlerine. 9-Kaliteli bir Beşiktaşforum.net'i görmek istiyormusunuz veya kaliteli farklı bir Beşiktaşforum.net için ne yapmalıyız. Ben zaten kaliteli bir forum olduğunu düşünüyorum Besiktaforumun...Arada elbette tartışmalar,hatta büyüyüp kavgalarda çıkabilir.Sonuçta 10000in üzerinde insan var burda.Herkes aynı fikirde olacak diye birşey yok.Genelde tartışmaların seviyeli olduğunu düşünüyorum zaten. 10-Tek Yol Beşiktaş..! 10000 insanın aynı fikirde olabileceği tek düşünce budur... |
1.beşiktaşforum bütün beşiktaşlıların buluşup her konuda fikir alış werişi yaptığı bir yerdir.we böle lmalıdır. 2.takımımız hakkında olan bitenlerden bilgi sahibi olmak we bu billgiler hakkında düşüncelerimi sunmak için burdayım. 3.paylaşımın werdiği mutluluk:D 4.beşiktaşımızı biz takip ediyoruz çünkü biz taraftarız.onu her konuda merak ediyoruz 5.bence kimse laf sokarım derdinde değil.sonuçta konuştuğumuz insanlar bizimle aynı heyecanı yaşayan insanlar 6.beşiktaşta bişeyler değişmese bile taraftarın bakış açısında değişmelerin olabilceğine inanıorum.sonuçta beşiktaş forum çatısı altında birlikteyiz we umutsuzluğa yer yok. 7.foruma beşiktaşa ne olmuş kim gelmiş kim gitmiş diye bakmak için giriyorum.ayrıca öyle güsel bir forumuzki burda her konuyu konuşabiliyoruz.fikir alışwerişi yapabilioruz.bence herkes bundan mutluluk duyuyo we ondan burda. 8.kesinlikle ATATÜRK hakkında olan her konu... 9.kalitenizden hiçbir şüphem yok 10.katılmamak elde değil :D:D böyle güzel bir ortam hazırladığınız için bütün forum yöneticilerine kocaman teşekkür...emeklerinize sağlık |
gazete ve internet haberlerini elimizden geldiğince burada paylaşıyoruz ama ben yorumlara dayalı konuların hala yeterli düzeyde olmadığını düşünüyorum,gazete haberleri elbette gerekli ama bizlerin fikirleri de en az onlar kadar önemli |
2-Her bir Beşiktaş'lı bu foruma niye girer niye yazar? diğerlerini bilmem ama ben beşiktaşımla ilgili her haberi olan biteni burdan öğreniyorum yani iş olsun die değil gerçekten beşiktaşıma neler yapabilirim die bikere kalitesi yeter saygı sevgi çerçevesi içerisinde birbirimize yorumlar yapıyoruzz umarım daha güzel şeyler yapılır..sadece beşiktaşlıyım demek yetmez beşiktaş için ne yapabilirim demek önemli hepinize saygılarımı sunuyorum iiki BEŞİKTAŞLIYIM...ÖLENE KADAR... |
dünya üzerindeki tüm beşiktaşlıların buluştuğu taraftar forumu olma yolunda hızla ileleyen bir site...bence öyle olacak... |
1-Beşiktaşforum.net nedir amacı ne olmalıdır? Forumumuzun amacı farklı,başarılıca çalıştığımızı herkeze göstermeliyiz.Nasıl tribünlerimizde toplumu sosyal mesajlarla dikkatini çekiyorsak.Bizim de her çevreye karşı en yüksek mesajımız veya fikrimizi ulaştırmaya çalışabiliriz. Her zaman bir farklı bir yaklaşımla deyinmemiz lazım.Yani benim kendi düşünceme göre bir çok aşıdan olumlu bir etki yaratmayı isterim.Site ismimiz ile fikirlerimiz ile düşüncelerimiz ile konularımızda kararlı olmalıyız.Yani bu forumu iyi yönde geliştirmeye yönelik uzun vaadeli hedeflerimiz olmalıdır.Biliyorsunuz Beşiktaş'ımızın veya Gündemimizin yönleri uzun bir yoldur.Beklentilerimizi belirtmek yani Beşiktaşforum.net için yeni fikirler yeni düşünceler ile olmalıdır. 2-Her bir Beşiktaş'lı bu foruma niye girer niye yazar? Türkiye genelinde birden fazla Beşiktaş ile forum siteleri vardır.Yani sanal aleme kadar uzanan Beşiktaşlılık babalarımızdan analarımızdan amcalarımızdan aldığımız devraldığımız Beşiktaş kültürünü sanal ortamda da bu paylaşıldıkça çoğalan bu sevdayı her bir ilden veya dış ülkelerdeki Beşiktaşlılar ilede Beşiktaş'ımızı düşünüp tartışıp o sevdayı yine böyle paylaşarak Beşiktaş'ımızın geleceğini yarınlarını düşünmeye çalışırız.Bazende deriz Beşiktaş lının Beşiktaş lıdan başka dostu yoktur.Yani hep bu sevdayı paylaşmayı bildik paylaşa paylaşa akan bir ırmak gibi büyüdük bazen o akan ırmak'ın ortalarında büyük kayalar da engellemeye çalıştı.Ama biz herzaman bir ilkemiz vardır sevinmek için sevmedik.Neyse bu sanal ortamda Beşiktaş'ımızın geleceğini bugünü değil yarını düşündüğümüz için gireriz. 3-Forum'a yazan her bir Beşiktaş sevdalısı yazılarından ne bekler? Amacımız Beşiktaş'ımızı tartışırken yazarken ne gibi beklentilerimiz olur.Dünyanın neresinde olursak olalım herkezin umutla sevdiği Beşiktaş'ı yazdıklarımız ile umut verdiğimizi sanıyoruz.Bir umutlada olsa Beşiktaş'ımızı düşünürüz..En zor anlarımızda bile yitirmememiz lazım ümidimizi.Çünkü bura yazdığımız hepsini umut ederiz unutmayalım ki biz Beşiktaş'ımızı imkansızlıkların umutsuzlukların içinde severek geldik buralara.Beşiktaş'ımızın umudu bana göre en mutsuz gecelerde günlerde hayatın ardından yaşamaya yeniden tutunmaktır.Çünkü hep umut ediyorum umut ederek sevdim ben Beşiktaş'ı kim olursa olsun yenecek galip gelecek gözü ile bakıyorum hı tersi de oluyor canı sağolsun diyorum.Bizim yazdıklarımızın beklentileri çektiğimiz acıların yenilgilerin ardından yeni bir güzel bir günde Beşiktaş'ımızın doğuşuna inanırız.Ben umutla sevdiğim için yazılarımda da beklenti ararım.. 4-Kim Beşiktaş'ı takip ediyor niye ediyor? Ben Beşiktaş'ımızı hiç kimseyi takip etmediğim kadar etmeye çalışıyorum..Ben sevemediğim kadar Beşiktaş'ımı sevdim sıkıca bağlandım..Gerçek sevginin varlığını bile unutturmaya çalıştıkları şugünlerde acaba gerçekten birine bağlanmayı kaçımız becerebildi.Yüreğimiz bünyemize sığdıramadığımız Beşiktaş sevgisini paylaşmak için takip ediyoruz.Belki sizde benim gibi düşünebilirsiniz bilmiyorum. 5-Bu forumda herkezin düşüncesini okurmu yoksa ben bu düşünceye nasıl laf sokarım diye mi okur? Ben herkezin ne yazdığını okurum düşüncesine bakarım hı bana uyarmı katılırım uymazmı hiçbirşey demem çünkü burası BEŞİKTAŞ PLATFORM'u hepimizin bu forumda kardeşçe aile gibi yaşamayı bilmeliyiz.Benim evime en yakın Beşiktaş İnönü Stadı veya en yakın tribünüdür Beşiktaforum.net.Onun için o trübündeki arkadaşlar kardeşimdir.Benim en yakın dostum Beşiktaştır,en yakın dostlarımda BEŞİKTAŞLIDIR!Onun için dostumu da dostlarımıda kırmam burası eğer laf sokulacak forum olsaydı Beşiktaş Platform'u olmazdı.Tek düşünce burda BEŞİKTAŞ olmalıdır.Herkezin ayrı düşünceleri ayrı dini ayrı dili de olabilir.Kimsenin buna karışmaya hakkı yoktur.Herkez özgürdür hepimiz ALLAH'ın yarattığı insanlarız.Gerektiği yerde yöneticililer gerektiği işi yaparlar. 6-Biz BEŞİKTAŞ hakkında yazıları yazdığımızda Beşiktaş'ta birşeyler değişme ithimali varmıdır?Bizim gibi yazanların inancı gerçekten varmı acaba? 3. soruya yazdım neredeyse.. 7-Her bir Beşiktaş'lı bu forumda ne kadar başlık açtım veya konu açtım diyemi giriyor?Yok sa başka birşeyler içinmi ya da Beşiktaş içinmi? Ben bu soruyu boş geçiyorum.. 8-Burda açılan konuların hangisi çok önemli ve anlamlı konulardır? Daha sonra cevap vereceğim. 9-Kaliteli bir Beşiktaşforum.net'i görmek istiyormusunuz veya kaliteli farklı bir Beşiktaşforum.net için ne yapmalıyız. İlk önce TÜRKÇE'yi düzgün kullanmalıyız.Yazım ve imlalara uymalıyız..Ben ilk başta kendi fikirlerimizi ve düşüncelerimizi yansıtmamızı düşünüyorum..Aynı haberleri görmek istemem gazete olsun internet olsun.. 10-Tek Yol Beşiktaş..! Noktam.....Gerçek sevdaya giden TEK YOL'um.. Not:7-8-9- sorularda işim olduğu için yazamadım... |
ben BurakLa iLgiLi bi haberi ararken bu forumu buLdum. Foruma üye oLmamdaki amaç ise bazı konuLarda diğer beşiktaşLı arkadaşLarımın da benim gibi düşünüp düşünmediğini öğrenmek , düşünceLerimi payLaşmaktı. Arada forum için konuLmuş bazı kuraLLarı zorLuyor oLabiLiriz çünkü bazen ipin ucu kaçıyor.Ama hepimiz insanız bu tarz şeyLeri hoş karşıLamak gerek (sınırLar dahiLinde) Sonuç oLarak herşey Beşiktaş için ... |
1)BESIKTASFORUM.NET bir forumdur ve esas vesifesi amaci taraftari bir yere toplamaqdir 2) her bir besiktasli komandasini sevirse forumda da olmali ve yazmalidir ki komandasi haqqinda kim yeni seyleri bimirse oxuyub bilsin 3) guzel sonluq besiktaslilarin bu movzuda olan munasibetini 4) zennimce regileri cunki istemezler ki one gecsin 5)bilmirem 6)bence var 7)sexsen men bir besiktasli oldugum ucun girirem baxmayaraq ki Azerbaycandanam amma men de bir qardas olke vetendasi olaraq besiktasi terefdariyam besiktas menim ucun butun kulublardan daha yuksekdedir!!! 8) mence bu movzu gozeldir 9)bir sey deye bilmeyecem imza: http://besiktasforum.net/forum/attac...1&d=1198622959 |
1)BESIKTASFORUM.NET bir forumdur ve esas vesifesi amaci taraftari bir yere toplamaqdir 2) her bir besiktasli komandasini sevirse forumda da olmali ve yazmalidir ki komandasi haqqinda kim yeni seyleri bimirse oxuyub bilsin 3) guzel sonluq besiktaslilarin bu movzuda olan munasibetini 4) zennimce regileri cunki istemezler ki one gecsin 5)bilmirem 6)bence var 7)sexsen men bir besiktasli oldugum ucun girirem baxmayaraq ki Azerbaycandanam amma men de bir qardas olke vetendasi olaraq besiktasi terefdariyam besiktas menim ucun butun kulublardan daha yuksekdedir!!! 8) mence bu movzu gozeldir 9)bir sey deye bilmeyecem imza: http://besiktasforum.net/forum/attac...1&d=1198622959 |
bi forum işte... |
::::::::::::BESIKTAS:::::::: HER ZAMAN ONDE IMZA: http://besiktasforum.net/forum/attac...1&d=1198622959 |
EŞİTLİK DEMEK ! ;) |
1-Beşiktaşforum.net nedir amacı ne olmalıdır? Beşiktaşforum.net oncelikle Siyah ve beyaz renklere gonul vermiş milyonlarca taraftaın ortak buluşma noktasıdır...Burada ÖNCELİKLE BEŞİKTAŞ TAKIMININ GÜNCEL HABERLERİ,GELİŞMELERİ,MÜSABAKALARIYLA İLGİLİ GELİŞMELERİN KONUŞULDUĞU,daha sonra türkiye'den dünyadan,spor,guncel haberler ve siyaset gibi konularla yaşam,magazin,müzik gibi konuların ozgurce konusulabildiği ender forumlardan biridir.. Fakat bu konular hakında üyelerin görüşlerini yazarken karşı tarafın fikirlerine,haklarına saygı çerçevesinde yorumlaraını yapmaları halinde bana gore BEŞİKTAŞ TARAFTAR FORUMLARI ARASINDA EN KALİTELİLERDEN BİRİ olan forumumuz daha iyi bir hal alıcaktır.. Ayrıca dip not olarak:Forumda kayıtlı olan 20000 küsür olan üyenin hatrı sayılır bir kısmının forumda dewamli olarak bulunması konusunda birşeyler yapılablirse forumun kalitesi ve forumdaki çokseslilik daha da artacaktırr... |
BEŞİKTAŞ FOROM BEŞİKTAŞ LILARINDIR BEŞİKTAŞLILARIN KALACAK :) |
görüşlerinizi paylaşın lütfen |
Hiç bir fikir veya düşünceniz yokmu forum hakkında? |
Türkiye`de Saat: 00:33 . |