![]() |
Aşka dair ne olabilir insanın içinde vaz geçemeyeceğin AŞK NEDİR SİZCE NELERDEN VAZ GEÇİREBİLİR NE KADAR ESİR ALIR BİZİ HİÇ DÜŞÜNEN OLDUMU |
AŞK HAYATIN TEK KİŞİLİK OLMADIĞINI ANLADIĞIN AN BAŞLAR VE AŞK ONDAN DEĞİL HAYATTAN VAZ GEÇTİĞİN AN DA BİTER |
aşk için vazgeçemiceklerim: ailem kardeşim dedem bide cok sevdigim arkadaşım..kariyerim Diqer seçenegi görmüyorum bile :P :P |
aşk diye bişey yoktur olsa olsa sevgi vardır aşk vardıysada artık çok eskilerde kalmıştr ,hikayelerde... |
öncelikle hoşgeldin arkadaşım aramıza caps lock kullanmadan konu açarsak daha güzel olur :) |
AŞK HEP VARDIR YÜREĞİNDE Bİ YERDE GİZLİ KALMIŞ GÖRMESSİN DUYMASSIN BİLMESSİN GÖZLERİ GÖZLERİNE DEĞENE KADAR EVET BU AŞK MIŞ DERSİN GÖZLEİ GÖZLERİNDEN GİTTİĞİ AN |
Alıntı:
değdikten sonrası peki... hüsran! |
Aşk ona yakalandıktan itibaren kendisine esir alan illet bişeydir...O zamanlarda gozun hiçbirşey gormez,için kıpır kıpır olurr...Mutluluk ateşi yanar kalbinde...Ama aşkın bir kere sekteye ugrarsa gözün hiçbirşeyi gormez...İlk zamanlar etkisinden kurtulamazsın ama o etkiden kurtuldugun andan itibaren ne kadar boşa zaman harcadığını anlarsın...Geç de olsaa... |
Alıntı:
elimizdekinin kıymetini sadece kaybedince anlıyoruz :( |
Ben Bendim Ama O Gitti Şimdi:(:(:( |
aşk artık bi anlam ifade etmiyen bi cümle benim için... |
Mito büyüksün kardeşim tuttum seni ;) |
aşk için karakterınden odun vermyeceksın.karakterın içinde de zaten ailen ve butun degerlerın yer alıyorsa mutlu son senın demektır.kimseyı mutlu etmek ıcın kendımı mutsuz edemem. |
forum bu aralar fazla kaydı sanki bu aşk meşk, kadın erkek konularına. yoksa benmi yanlış görüyorum? |
bana bir gün bu aşktan vazgeç deseler vazgeçemem bu aşk hakkımdır derim bıkmadın mı bu sevgiden derlerse onu bilmem seven kalbimdir derim bir gün olur ayrılırsın derlerse onu benden ayıracak ölümdür derim acaba seni seviyor mu derlerse yeter artık bundan sizene derim fakat o başkasını seviyor derlerse acırım o vefasızı sevene derim:( dilek... |
Alıntı:
aşk acısı insanı bu hale sokuyo işte... |
aşk acısı çeken herkese gelsin .... |
Alıntı:
|
Alıntı:
duygusuz:p |
Eğer kendinden yada yakınlarından ödün vereceğin bir durum oluşturuyorsa en iyi yol aşktan vazgeçmektir:) Ki bunlar oluyorsa zaten karşındakinin sana hissettiği aşk değildir yani durum vahim demektir.. Aşk için vazgeçemeyeceklerim diye bir seçeneği çok saçma görüyorum ben. Eğer karşındaki seni çok seviyorsa neden birşeylerden vazgeçmeni istesin:) Tabi bunun adı gerçekten aşksa.... Yani butür sorular ve cevaplar gerçeği yansıtmaz bana göre. Çünkü söylediklerinle yaptıkların arasındaki farkı anca yaşayınca görürsün;) Aynı zamanda asla büyük konuşmamalı çünkü kaderin önüne kimse geçemez, yazılmışları yaşıyoruz!!! |
aşk vardır elbette sınır koymamaktır aşk bi anlıktır o kadar ki bi çok insan yaşamaz bu duyguyu sınır koymamaktır demiştimya sınırsız başıboş yaşayamaz insan her insan önce aşk der elde ettiği zamanda başlar seviyorum demeye sonra bu sevgi küçük küçük farkettirmeden bitiverir kısacası aşk imkansız olandır işte insan ondan asla vazgeçmez .... |
yaşım daha 18 ama öyle bişey yaşadım ki bu konu hakkında söyliyebilicegim tek birşey war. aşk diye bişey wardır diyenin aklından zoru wardır:) |
Türkiye`de Saat: 19:38 . |