![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olağan ilk 5.. Teşekkürler Ufuk..
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk 5 te olmak çok sevindirici Küllerinden doğan bir devletin bu başarısı göz ardı edilemez İmkan ve teknoloji olarak Almanya'yı görmemek beni şaşırtmıstı aslına bakarsanız 2.Dünya Savaşında dünyanın en ileri teknolojisini kullanan 2 ülkeden biriydi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Dostum bu güzel bilgiyi bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim. 1. Turkey 15.374.000 2. People's Republic of China 12.500.000 3. United States 10.426.000 Çin - 1 milyar nüfus Amerika - 300 milyon Teknoloji olarak bizden çok ilerideler fakat bizim savaş deneyimimiz onlardan kat kat üstün. Mesela Amerika sadece zayıf ve petrolü olan ülkelere saldırabiliyor. Mesela Irak savaşında tam donanımlı askerler, zırhlı birliklerle saldırdılar fakat genede kayıp verdiler. Çünkü Amerikanlar artık herşeyi film zannediyor. Hani filmde "go go go" " copy that" "roger that" diye kalın tonlarda konuşarak herkesi kesip biçiyorlar ya ![]() ![]() ![]() Şanlı tarihimiz gurur veriyor gerçekten Türk olmak çok ayrıcalıklı..
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | bizi sinirlendirmesinler dünyayı yakarız ![]()
__________________ ![]() Konu Lucas Kenny tarafından (06-08-2009 Saat 13:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |