![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #21 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: May 2006  Yaş: 45  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     teşekkürler alonewolf ama bütün yorumlarada baktığımızda seninki uzak ara lider hakikaten çok anlamlı,kesin çizgileri olan ve sana yakışan bi imza olmuş..    
				__________________   Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok.  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #22 | ||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006  Yaş: 34  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     walla benimde beğendiğim imza çok ama benimkine hastayım abi yae....    ......|...................| ....................|............................. .|...... ......| ..................|.................... |............................. |....... ......| ..................|.................... |............................. | ..... ......v ................. v.................... v.............................v....... 
				__________________    α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι !  вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!...  ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK Konu FuLL_MaNiAc tarafından (24-08-2006 Saat 12:51 ) değiştirilmiştir..  |  ||
|   |        |  
|    |  #23 | ||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!...    ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. benim hosuma gidenlerden 1 tanesi bu en guzeli benim imzam 
				__________________   ISTE GERCEK ISTE ASK TEK GERCEK BESIKTAS  http://img92.imageshack.us/img92/807/hpim0201bg3.jpg  |  ||
|   |        |  
|    |  #24 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!...    ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. bu cok guzel bır ımza ama alonewolfunukınıde cok hosuma gıttı 
				__________________   ANLADIM YALANMIŞ DÜNYADA AŞKLAR YALANDAN GÜLMELER YALAN ALKIŞLAR DÜNYADA HERŞEY BİR YERE KADAR BEŞİKTAŞ AŞKIYLA ÖLENE KADAR!!!!!  |  ||
|   |        |  
|    |  #25 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006  Yaş: 35  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     herkesinkine bakamadım ama bende echte beşiktaşlınınkini beğendim     ![]() BEN ÖLÜRSEM MEZARIMI SISLI DAGLARA GÖMÜN MEZARIM KARTALLARA YUVA OLSUN 
				__________________   SİYAH BEYAZ desturdur ! SİYAH BEYAZ umuttur SİYAH BEYAZ mertliktir ! SİYAH BEYAZ gelenektir SİYAH BEYAZ akıldır ! SİYAH BEYAZ gelecektir !! SİYAH BEYAZ BESIKTASTIR!!  |  ||
|   |        |  
|    |  #29 | ||
|    Banned  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     tum imzalar guzel benim imzadaki son Bugun allah icin ne yaptin en iyisi bence...    
				__________________   Father,        Father, Father, Father,  Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ...  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |