![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NİCK : deja_vu Adı : samet Soyadı : arslan Doğum yeri : bursa Doğum tarihi : 23.09.1984 Mesleği : nakliye taşımacılık Tahsilin : ünv. Burç: terazi Evlimisin / Bekarmı : bekar Bulunduğu Şehir : bursa Kişisel özelliğin : üşengeç Kendini bir cümle ile tarif etsen : hiç bi fikrim yok ![]() Hobilerin : araba kullanmak, maça gitmek, yüzmek, sinema, müzik.... Fobilerin : -------- Yaptığın sporlar : futbol yüzme kayak Fawori filmin : days of thuder (yıldırım günleri) Fawori değişlerin: benim gibi dostlarınız varken düşmana ihtiyaç duymazsınız Fawori tv programların: beyaz show Ne tür muzık dinlersin: her türlü Fawori grupların ve muzik: özlem tekkin ![]() Fawori sporcun (genel) : sergen yalçın Avrupada favori takımın/futbolcun : barça Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : delgado tello toraman Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : en çok biz severiz Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : dygsm (duygu) yunus ![]() Forumda kimlerle tanışmak istersin: herkezle Forumu nerden duydunuz : denk geldi diyelim Neden beşiktaşforum ? : iyi bir ortam var Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: illaki genelde yeni açıkBoşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku.......... çünküsü yok beşiktaşlı doğduk beşiktaşlı öleceğiz!... (babam saolsun) Boşluğu doldurun :Forumda ....................olsa daha iyi olurdu herşey mükkemmel... Konu deja_vu tarafından (11-09-2009 Saat 02:11 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | |||
| forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/gundem-disi/13645-uye-tanitim-formu/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| ye Tanitim Formu !!! - Sayfa 5 - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 20-05-2008 22:50 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |