![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #17 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | zuhahahahha yazik olmus arabaya insanlar icin diyecek bisey yok her durumda hazirlikli olmalari gerekir yoksa karizma..... ![]()
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben size bir sey anlatayim: Bir adam bir gunde ferrari almis fabrikadan adam evine gitmis iste bakmis benzin dayanmiyor gitmis sanayiye. Orda demis ben ferrariye LPG taktircam diye sanayidekiler yapmak istememis. Neyse adam tamam demis aramis ferrari garajini. Telefona bir beyefendi cikmis ve bizim salak adam demis ben ferrarime LPG taktircam diye. Beyefendi biraz sasirmis demis sizin adres ne? salak adam adresi vermis ertesi gun ferrariyi satan garaj evin onunde duruyorlar, zili calmislar salak adam cikmis kapiya ve sormus haa LPGyi sizmi takcaniz diye? Ferrraricilerde elindeki cantayi vermis arabanin anahtarini almislar gitmisler. Cantanin icinde arabanin parasi vardi! yani ferrariye LPG taktirmadilar!!!
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |