![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 | ||
Guest
| yaaa bu kızların düşüncesi çok saçma geliyor...ne demek vurmaz yaa erkekler de bir kalp taşıyor ve bence bir erkek severse bağlanırsa kadından çok daha ateşli ve daha kör sever diye düşünüyorum..zaten yukaırda yazmış okuyup yorum yapsan iyi olcak... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | dishe yanlis dusunuyosun her erkek oyle degil ben de sunu diorum kizlar herzaman erkekleri parmaklarinda oynatmak istiyolar dogru degil mi???
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | sen bide onu bizlere sor vuruyor mu vurmuyor mu ?
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Sen erkekmisin ki biliyosun????
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |