![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #3 | ||
| Guest
| kesinlikle..ya bu gün başka bir konu da beşiktaş ruhundan bahsediyordum..bitanesi bana anlat hangi ruh ne ruhu diyor...işte beşiktaş ruhu böyle bişey..en güzel cevap sanırım bu olur o arkadaşlara...böyle oynasınlar canla başla herşeyleriyle canımı yesinler değil ikinci üçüncü ligde dahi olsa HEP DESTEK TAM DESTEK..ama ben bunu istiyorum..ve bunu söyleyince tepki laıyorum... Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (04-10-2006 Saat 00:10 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
. Ruhmuş akıllı olsaydı hala Beşiktaş'a hizmet ediyor olurdu...
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | |||
| | |
| | #5 | ||
| Guest
| hehehe yaa anlamadığım şu cevaba bakarmısın...daha o zamanlar ilhan mansız diye ağlayanlar bu gn neler konuşuyor...herkez çok çabuk unutkan olmuş...ne demek şimdi sen ilhanın BJK ruhunu mu tartışıyorsun..ilhan japonyaya gitmedi satıldı...bunu bir kafana sok önce...orda da uyum sağlamadı..ve geldiğinde hangi tkaımlara gittiği ortada...saçma sapan açıklamalar yapıyorsunuz ya..cahilsiniz... | ||
|
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |