![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #1 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 21   ![]()  |     Arkadaslar Kupadaki rakibimiz Bucasporlu Taraftarlarin bir videyosunu buldum, sizinle Paylasayim dedim...    YouTube - Turgutluspor-Bucaspor omuz omuza acikcasi benim hosuma gitti... 
				__________________   SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK,  HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter....  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #2 | ||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006  
				 Tecrübe Puanı: 27   ![]() ![]()  |     Manyak bunlar yavvvvv    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 
				__________________    BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!!  ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ Konu bjkemre06 tarafından (10-10-2006 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir..  |  ||
|   |        |  
|    |  #4 | ||
|    Eagle dragging on Smoking  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006  Yaş: 44  
				 Tecrübe Puanı: 26    ![]() ![]() ![]() ![]()  |     çok güzel yaa ..böyle renkli taraftarı sewerim    
				__________________   ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK  |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     keşke maçlar hep böyle izlense...    
				__________________   YAŞASIN VATANA İHANET EDENLER İÇİN,ÖLÜM..!!   www.kaynak.piczo.com http://i82.photobucket.com/albums/j2...o9075693ed.jpg  |  ||
|   |        |  
|    |  #8 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     küçük ama ateşli bir taraftar grubu..takdir ettim..bizim üçlüden esinlenmişler ama olsun en azından kendileri birşeyler eklemişler fenerliler gibi aynen kopyalamamışlar..ezikler baksın örnek alsın sarı-lacivert aynı renkler ama bunlarda icraat var    ![]() 
				__________________   ![]()  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |