![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #133 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | kücük dursun temele sorar Temel emice cemil meric kimdur? Büyük bir yazar idi.Vefaat etti. Oda kücük yazsa idi ....
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
| | |
| | #135 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | askim seni seviyorum!ama parayi daha cok lakin paranin ne önemi var, mühim olan miktari ![]()
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
| | |
| | #136 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | maymun annesine sorar, Anne biz niye bukadar cirkiniz,Annesi cevap verir, sen bizi birakda bu mesaci okuyana bak ![]()
| | |
| | #139 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | kizimizi ne doktorlar ne mühendisler istedi.Bizde baktik evde kalacak,size verelim dedik,berber bey oglum
| | |
| | #140 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | BENİ FB VE GS KISALTMALARI GÜLDÜRÜYOR SEBEBİDE ŞU BJK MALUMUNUZ BEŞİKTAŞ JİMLASTİK KLÜBÜNÜN KISALTMASI FB NE DEMEK FENER BAHÇE GS GALATA SARAY BEN BU KISALTMALARA GÜLÜYORUM KELİMELERİN BÖLÜNÜP KISALTILMASINDAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL BENDE AKLIMAGELEN BİR ESPİRİ YAPAYIM BARİ ADAMIN BİRİ FENERBAHÇELİ KARISI GALATASARAYLI İMİŞ ÇOCUKLARI OLSA OLSA NE OLUR SİZCE TUVALET (TU VELET)TEN
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir Konu bjkartal tarafından (06-12-2006 Saat 17:59 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |