![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Bu yaptıklarına anlam veremiyorumm...Seninle konuşmak istiyorum ama sen benden her defasında kaçıosun...Kendini bana karşı soğutma çabası içindesin...Son yaptıkların gercekten yenilir yutulur cinsten şeyler deil...Bunları bana inat olsun die yaptığını biliyorum ama unutma ne yaparsan yap ne şekilde davranırsan davran kalbimdeki yerin hiçbir zaman değişmeyecekk...Bunu aklından sakın ama sakın çıkarma....
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
| | |
| | #4 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Biliyorum bana yaptıklarından sonra kafanı duvarlara vuruyorsun.Allah'tan tek dileğim var.ömrünün sonuna kadar mutluluk yüzü görme ve hayatın sana eziyet olarak devam etsin.aynen şimdiki gibi.sonsuza dek huzurdan uzak belaya yakın ol.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
| | |
| | #5 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
emre kardes naptın sen ole herkes soleyemedıklerını ıtıraf etsn ddk sen resmen beddua etmssn naptı da bu kadar nefretını kazandı?
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | |||
| | |
| | #6 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
beddua etmek iyi degildir...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | |||
| | |
| | #10 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | dayak istiyorsun fazla kasinma
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |