![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() | ARKADAŞLAR BANA MAALESEF BU ÇIKTI.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşhis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. . Bugünkü Güney Japonya civarında bir yerlerde 1600 civarında doğdunuz. Bir yol, köprü ve liman yapıcısıydınız.. Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Muazzam enerjiye sahip, planlama ve uygulamada çok iyi bir kişi. Bir çöpçü bile olsaydınız, çöpçüler kralı olurdunuz. Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife: Diğer insanları anlamayı ve bütün zorlukları neşeli bir yürekle karşılamayı öğrenmeye mahkumsunuz. Diğerlerine neşe ruhunu vererek yardım etmelisiniz. ben neden kadın çıktım doğrumu bunlar yaaa ![]()
__________________ ![]() SiYah&BeYaZ | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |