![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Çam: (Titiz) Uyumlu iliskileri sever. Dinç ve güçlüdür. Nasil rahat edilebilecegini bilir. Dogal ve hareketli biridir. Iyi bir partnerdir. Çok arkadas delisi degildir. Çabuk asik olur ama atesi çabuk söner. Her seyden kolay vazgeçebilir. Ideali bulana kadar her sey geçicidir. Güvenilir ve pratiktir. herşeyden çabuk vazgeçemem ama ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Sedir: (Güven) Zarif, her ortama ayak uydurabilen, lüksü seven, sagligina dikkat eden, kendine güvenen, baskalarina da biraz yukaridan bakan biridir. Kararli, sabirsiz ve baskalarini etkilemeyi sever. Iyimserdir ve beceriklidir. Tek ve gerçek askini bekler. Çabuk karar verir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Karaagaç: (Asil): Müsfik, fiziksel olarak düzgün, giyimine dikkat eden, taleplerinde asiriliga kaçmayan, insanlara nese verebilen, liderlik etmeyi seven ama kendisi altta olmayi sevmeyen biridir. Dürüst ve sadik bir estir. Baskalari için karar vermeyi sever. Cömerttir. Pratik zekasi güçlü ve iyi bir espri anlayisi vardir. yanımdaki arkadaş 1 e 1 diyor ![]()
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() Karaagaç: (Asil): Müsfik, fiziksel olarak düzgün, giyimine dikkat eden, taleplerinde asiriliga kaçmayan, insanlara nese verebilen, liderlik etmeyi seven ama kendisi altta olmayi sevmeyen biridir. Dürüst ve sadik bir estir. Baskalari için karar vermeyi sever. Cömerttir. Pratik zekasi güçlü ve iyi bir espri anlayisi vardir. eh işte kısmen tutuyoo ![]() saol paylaşım için
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |