![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kankam ılhanın buralarda olmasına gerek yok zaten herkes bılıo ılhanın yerını ![]()
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | her kadin guzel degildir hatta makyajli kadinlara kil oluyorum erkekler icin makyaj yapiyolar begenilme istegi cok yuksek kadinlarda her kadin guzel degildir ama her kadin ozeldir ... Erkeklere gelince erkekte onemli olan yakisiklik degil erkekliktir bence... Allah erkege Guc kadina ise narin ve guzellik vermis.
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | +++++ aynen öyle .. ilhan olmalıydı ayrıca volkan la ümit özat ın yakışıklılıklarına lafımız yok tabi ![]() ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
yok bide olsun nuran onlar dünyanın en güzel insanları yok artık lee brawn james ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |