![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Şşt kopya versene - Al - Yok böyle kolay olunca zevk almadım. Sen al bunu geri biraz yalvariim ondan sonra ver olurmu - Bacaamı al o zaman. Yok kopya mobya - Abi ne olurbe valla çok lazım ya, ehe şimdi zevk almaya başladım işte bu güzeldi ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bakım benimde bir anım arkadas benden kopya istiodu sonra hoca geldi ne dedi o dedi bende hocam silgiyi istedi dedim sonra hoca gitti neyse ben verdim sazan kopyayı yanlış soruya yazmış sonra hoca benim ve arkadasın kopya çektiğimzi anlayıp sıfır verdiydi ![]()
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | - Şşt kopya versene - Al - Öhm bu çok kolay oldu kesin bi pislik var.... bunu çok yaşamıştım.. ![]() ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
߀ŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | - Olm kopya ver çizerim - Hade lan nerde sende o yürek - Aha cizttt - Hocam Abdül kağıdıma Ben böyle hocanın taaa ... koyim diye yazdıı, şimdide geri silmeye çalışıyor. Ayrıca kıçından ve boynundan süzülen terler sırayı ıslattı hocam. Hocam bide şu anda bana küfür ediyoo - ABDÜLL!! - Hocam vallaaha yalan bu yawsack yalan söylüyo Okulu özledimmmm ![]() ![]()
__________________ .................................... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |