![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #33 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sırasıyla amokachi,ahmet dursun,nihat,pascal, ilhan mansız ve carew formaları aldım ama bu sene henüz formasını alacağım biri gelmedi. boyle devam ederse gökhan güleç forması alırım. çok beğendim ben bu çocuğu. inşallah çok başarılı olucak. gelen herkes ilerde avrupaya gidicem, dingilterede oynıcam falan palavrası uydururken gökhan ben hep beşiktaşta kalmak ve burda futbolu bırakmak istiyorum diyo. bu sebepten biraz daha sevdim onu... arada önemli galibiyetlerin t-shirtleri çıkıyo süper oluyo. ben barçayı 3-0 yendiğimiz maçın özel t-shirtünü almıştım ve haala özenle koruyorum. hayatımda bu kadar zevk aldığım bir maç daha olmamıştı. tabi febe zaferlerinin t-shirtleride güzel oluyo ama ezikleri zaten hep ezdiğimiz için alışkanlık yaptı. 1 sene sonra bidaha giymiyorum onları.
__________________ Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya mac günü isim yazmiyolar ya kil oluyorum ya insan söyle birkactane basilmis koyar hic olmazsa ama farketmez ertesi gün yine gelip isim de yazilir...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/gundem-disi/4455-formanizin-arkasina-isim/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 09-05-2008 22:24 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |