![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Arkadaşlar yükselişimiz sürüyor 88,296. durumdayız ben 1 hafta kaçtım sitede bayağı yükselme olmuş ben gene kaçayım bari 1 hafta ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ha gayret az kaldı zirveye. bu arada fenerbahce.com bizden öndeymiş ama bu onların resmi sitesi diil mi yani resmi sitelerin çok ziyaret edilmesi daha normal. önemli olan bi taraftar sitesi olarak çok ziyaret olmak ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ezikler internet aleminide parayla almışlardır kesin azize parayı basmıştır microsofta ![]() bence bu forum kalıcı olacak görün bakın bi gün berkhan demişti dersiniz
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | haydi elbirliğiyle daha da yukarılara taşıyalım arkadaşlar.. eziklere bırakmayalım meydanı.. arkadaşlarımıza tavsiye edip tüm BEŞİKTAŞ sayfalarını daha etkin hale getirelim.. paylaşım için saol..
__________________ ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |