|  |  | 
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
| 
 | |||||||
| Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. | 
| Anketimiz: Sizi en çok hangi haraket tahrik eder? | |||
| Rakip Takım Oyuncularının ve Teknik heyetinin hareketleri |      | 32 | 43,84% | 
| Hakem Kararları |      | 24 | 32,88% | 
| Kendi oyuncularımızın duyarsız tavırları |      | 16 | 21,92% | 
| Tribünden gelen Tepkiler |      | 0 | 0% | 
| Diğer seçenekler |      | 1 | 1,37% | 
| Katılımcı sayısı: 73. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
|  | 
|  | LinkBack | Seçenekler | Stil | 
|  | 
|  03-06-2006, 15:22 | #22 | ||
|   Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 42 
				 Tecrübe Puanı: 22    | ozellikle icerdeki maclarımızda bir gol attılar mı yere atlamıyorlar mı deli oluyorum cıldırıyorum agırdan almalar hakeme itirazlar yenmeyı yenilmeyı gec futboluda katlediyo adamlar..Diğeri de hakem hataları. biz de o an görüyoruz onlarda ama nedense cogu yerde biz haklı cıkıyoruz tesadüf herhalde | ||
|   |   | 
|  03-06-2006, 18:33 | #25 | |||
| Banned  Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35 
				 Tecrübe Puanı: 0   | Alıntı: 

__________________ SUSKUNLUĞUMUZ FIRTINA ÖNCESİ DURGUNLUĞUMUZDUR!!! -----------ANTİ^^TEAM-----------  ALAYINA İSYAN,ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ  ALLAH(C.C) AFFEDER,ÇaRŞI affetmez!!! COK SEVIYORUZ ÖLÜMÜNE, YOK BU SEVDANIN TARIFI, SEN,BU GONULLERIN SAHIBI, ^^KARTAL^^ | |||
|   |   | 
|  06-06-2006, 01:22 | #26 | ||
| Banned   Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46 
				 Tecrübe Puanı: 0   | baslik biraz talihsiz olmus galiba...insanin aklina baska seyler geliyor ve düsünüyor macta tahrik nasil olunur diye...neyse biraz fazla kafa kiyak herhalde benim bosverin 
				__________________ bjkliyiz | ||
|   |   | 
|  07-06-2006, 13:43 | #27 | ||
|  Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45 
				 Tecrübe Puanı: 21   | valla seçenekler arasında yokta, bir kızın kufur etmesinden ilham alarak daha cok tahrik oluyorum   
				__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
|   |   | 
|  | 
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
 |  | 
|  |  |