![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | NİCK :wirtue_tello Adı : erdem Soyadı : soylu Doğum yeri : KOCAELİ Doğum tarihi : 1992 Mesleği : öğrenci Tahsilin : Burç: boğa Evlimisin / Bekarmı : bekar Bulunduğu Şehir : kocaeli Kişisel özelliğin : sinirli Kendini bir cümle ile tarif etsen : arkadaşlarım arasında popülerim Hobilerin : futbol,pc ... Fobilerin : - Yaptığın sporlar : futbol,yüzme Fawori filmin : testere 4 Fawori değişlerin: Fawori tv programların: beyaz show Ne tür muzık dinlersin: RAP Fawori grupların ve muzik: CEZA Fawori sporcun (genel) : tello Avrupada favori takımın/futbolcun : cris. ronaldo barça Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : tello Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : hepsi iyi ayıramıyorum Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Forumda kimlerle tanışmak istersin:alen abi Forumu nerden duydunuz : internette gezerken Neden beşiktaşforum ? : beşiktaşlı taraftarların buluştuğu yer Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: kale arkası ![]() Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku erkek adam renkli takım tutmaz Boşluğu doldurun :Forumda bjkli futbolcular olsa daha iyi olurdu
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/gundem-disi/13645-uye-tanitim-formu/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
ye Tanitim Formu !!! - Sayfa 5 - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 20-05-2008 22:50 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |