![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | hayırlı olsun
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bakın bu kolay bi iş değildir bursa ya beşiktaş derneği kurmak kolay mesele değil. bursada bırak dernek kurmak beşiktaş atkısıyla gezmek bile imkansız. o yüzden çok büyük bir ayrıcalığı var bu derneğin. dikkatinizi cezbederim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | h.o bursaya maca gelince ugrarım ama dikkat li olun
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
ARKADAŞLAR BEN İSTANBUL BEŞİKTAŞLILAR DERNEGİNİ KURMA AŞAMASINDAYIM KURACAGIM DERNEK TAMAMEN İLLERİN İÇİRİSİNDE BULUNAN DERNEKLERDEN AP AYRI BİR DERNEK OLMASI DÜŞÜNDEYİM DERNEGİMİN ADI İSTANBUL BEŞİKTAŞLILAR DERNEGİ BÖYLE BİR DERNEK OLMADIGI GİBİ BİR İLKİDE YAPMIŞ OLDUĞUM GURU VERİCİ TABLOYLA KARŞI KARŞIYAYIM FAKAT SİZLERİNDE BİR KAÇ FİKRİNE İHTİYACIM VAR DERNEK TÜZÜKLERİ HAKKINDA HİÇ BİR FİKRİM YOK O NEDENLE BEŞİKTAŞ JK A.Ş TARAFINDAN DERNEGİMİN FALİYETLERİ İÇİN GEREKLİ MUTABAKATLAR YAPILDI VE SUANDA BEŞİKTAŞ JK RESMİ WEB SİTESİDE BENİM ELİMDE BULUNUYOR BU SİTEMDE YAPIM AŞAMASINDA OLDUGUNU BELİRTMEK İSTİYORUM www.besiktas.org.tr FİKRİNİ BENİMLE PAYLAŞMAK İSTEYEN TÜM ARKADAŞLARIN YARDIMLARINI BEKLİYORUM BU ARADA DERNEGİMİZ İSTANBULUN GÜNEŞLİ YANİ BAĞCILAR İLÇESİNDE FALİYET GÖSTERECEKTİR.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gaziosmanpaşa ya yakın ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |