![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arabistanı cami ile temsil etsinler Türklüğün simgesi cami değildir.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Konu HandaN tarafından (14-03-2008 Saat 15:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
sana cevap verme zorunluğu hissediyorum bir kereliğine emre almanların şuan ki yaptıkları farkındaysan sadece türklük içn değil din içindir onlar hem türk hemde müslüman bir ülke olduğumuz için bu denli pislikler yapıyorlar. ve sana göre türkiyenin simgesi cami olmasada gorduğun gibi almanalr bizim müslüman bir ülke olduğumuzu bildikleri için (bazıları bilmesede) cami resmini koyarak bu davranışları yapıyorlar. şuan onalrın yaptıkları hem tüklüğe hemde müslümanlığa yapılan bir hakarettir. eğer onların hedefi sadece müslümanlık olsa idi dediüğin gibi arabistan halkını hedef alan olaylar yapardı onların insanları diri diri yanardı ama neticesinde onlarda insan ve müslüman. ve bir kez daha belirtiyorum türkiyenin simgesinin cami olmadığnı benimsemesende türkiyenin tanıtımlarına bak istersen hangi yapılar gosteriliyor | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/gundem-disi/56066-bira-sisesi-kapagina-cami-resmi-koyan/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 14-03-2008 15:23 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |