![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
B J K ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Merhaba, Arkadaşlar Eğerki bu foto montaj yada photoshop ile yapilmamiş ise Ali Bektan in Türkler ve Uzaylı Ataları kitabindaki teorileri dogru hale geliyor. Bilge Karinca yayin evinden cikan bu kitabi okumanizi tavsiye ederim. Kitabin 1 yerinde diyorki USA Aya neden sadece 1 kere gitti? Acaba daha sonra neden gitmedi yoksa onlari orada korkutan bişimi var idi? ve USA bayragi ayda nasil dalgalanıyor ayın yüzeyinde bu olay olağan degil vs ve Mu Kıtasından bahsediyor bence mutlaka okuyunuz. ![]() Konu odin tarafından (20-06-2006 Saat 07:27 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | itiraf ediyorum o taşı ben attım ![]() ![]() ![]()
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | türkün izinin olmadığı bir karış toprak yok ama. artık bunu anlamayan o kadar geri kafalılar varki bu ülkeye yön veren. onlara göstermek lazım bu resmi bence | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | cevap FORZA C ![]() ![]()
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |