![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #51 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Allah bağışlasın sizin çocuğunuz benim yaşlarıma geldiğinde en değerli hediye pirinç olacak bu gidişle ...tektaşla takas olacak falan ...elbet değişir o zamana kadar![]() | ||
| | |
| |
| | #52 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | offf be anne olmak varmışş..tek taşlar havada uçuşuyo bence; sana yakışacak kadar mükemmel bi hediye bulamadım anne.. falan de hem manevi değeri olur hemde maliyetten kurtarırsın ![]()
__________________ Turqche konuşma, Türkçe konuş!! | ||
| | |
| | #53 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Olsun,karın doyurmak bir ihtiyaç.Pirincin içindeki taşlar da yeter ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #56 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aşkolsun yani Burcu daha hayatının baharında...Ona tek taş alan çok olur.Benim yaş kemale ermiş de geçmiş bile...Ben de isterem ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #57 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| | |
| | #58 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ablam walla zamane gençleri cimri... çiçekle böcekle çözüyorlar işi yok öle tek taş olayı... aaancaa evlilik teklifinde o da bit kadar bişi ![]() | |||
| | |
| | #59 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ay,evlilik teklifinde görürsen şükret.Ben görmedim de... ![]()
| | |
| | #60 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yok,yok satma...Bir anne olarak yüreğim el vermez.Kazasız belasız kullan inşallah...
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |