Alıntı:
KaraBey´isimli üyeden Alıntı
ronaldinho çok iyi bir yetenek kabul ama maradona başka.
Maradona napoli gibi bir takımı italya da iki lig şampiyonluğu, -ki daha önce tarihlerinde şampiyonluk yaşamamışlardı, UEFA ve İtalya Kupası mutluluklarını tattırdı... arjantinde 1 dünya şampiyonluğu(1986) 1 dünya kupası finali oynadı (1990). haaa unutmadan maradona barcelonada 1 sezon oynamıştı öle hatırlıyorum.
ronaldinho barcelonada 2 lig şampiyonluğu ve bir ş.ligi şampiyonluğu tattı. daha önceki klübü psg de şampiyonluk yaşamadı. brezilyada 1 dünya kupası şampiyonluğu 2002.
şimdi bu verilere bakarak ve her ikisinide izlemiş biri olarak maradona bambaşkaydı diyorum. |
bu bence biraz da yas meselesi...ben kücükken bizden büyük cocuklar en iyilerine maradona diye hitap ediyorlardi, simdide ronaldhino diye, mesela kücükken bizim sokakta yetenkli bir cocuk vardi ona maradona diyorduk, simdi yetenkli cocuga ronaldinho diyorlar...iki ayri zamanin oyuncularilardi...ama psg zamanina bir sey demek istiyorum, siz belki trabzonun gecen yilki hocasini, valilhodzic mi neydi ismi, hatirliyorsunuzdur, o adam iste ronaldinhoyu oynatmamis, yani ilk onbire koymamis, arada sirada sans vermis, birazda hoca meselesi....