![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | yani çok iyi topçu olsa kupada ağırlığını koyardı. maradona öylemiydi. ronaldinho iyi topçu ama gözümden düştü. artık gıcık olmaya başladım. ayrıca en sewdiim adam riquelme onun yüzünden barça da oynayamıo. ordan da bi gıcığım var. bende en sonunda anti-ronaldinho olcam
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Ben maradonayı canlı gözle izleme fırsatı yakalayamadım ama bence ronaldinhoyla maradona birbiriyle kıyaslanmamalı ikiside zamanının en iyisiydi o kadar ronaldinho hala en iyi ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | zidane ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | 23 mlyn € luk ronaldınho , 1 mlyn $ lık maradona mı? arada daha buyuk farklar var ![]() bence maradona
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |