![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #5 | ||
Nilay Yılmaz ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Fırtına çıktı. Aniden bastıran sağnakta yürüyorum Son sürat koşsam bile gideceğim yere beş dakka uzaktayım.Ben yağmurun ne kadar süreceğini bilmiyorum,Gideceğim yere kadar koşarım.Fırtına hayattaki beklenmedik ve kontrol edilemeyen güçleri temsil ediyormuş.Benim cevabım benimle sevdiğim arkadaşım arasında kavga çıktığında nasıl davranacağımı betimliyormuş..vay güzel..bakalım neymiş....benim cevabımın betimlemesi içimdekinin hepsini döktüğüm sürece tartışmanın sonunun ne olacağı umrumda değil deniyor.Bana göre ben haklıyım ve tartışılacak birşey yok.Eğer karşımdaki bana öfkeyle davranıyorsa bende ona öfkeyle karşılık verirmişim. Bağırıyorsa bende bağırırmışım.buda beni tartışmak için pek eğlencei biri yapmıyormuş.En azından nerede durduğumu anlamak kolaymış.valla doğru iyi betimlemiş kim betimlediyse...tam beni anlatmış ![]()
__________________ ![]() Hayatım SİMSİYAH..Hayallerim BEMBEYAZ!!!! Konu Nilay Yılmaz tarafından (15-10-2008 Saat 17:00 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |