![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arklar kimse uğraşmıyor anlaşılan cevabı yazayım bari. ![]() BABA CADDEDE DEDE ADADA ![]() 9. ve 10. sorularda cevapların sesli ve sessiz sayıları sorulmuş. Bunların toplamı 20 olacağından dolayı 9 ve 10. soruların cevabı D veya E olabilir. Bu birinci nokta. Ikinci nokta ise 16. soru. Ardışık dört sorunun cevabı anlamlı bir kelime oluşturacak. BABA, BEBE, BACA yada DEDE. Bu olasılıkları 16. soruda bütün şıklar için denemek gerekiyor. Bu sorunun doğru cevabını bulduktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | offfff çok saçma ya soru deilki bunlar cevap saten sorular kendi başına bi cevap
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | baba ben dağıldım ya..zaten işteyim bir de bu soruyu gördüm..tamamen dağıldım..toparlanmaya çalışıyorum..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bu Ne Abi Ya.... Bu Testmi Simdi ??? Bunun Hic Bir Sorusunu Çözemezsin ki..... Hepsi Baglantılı... yoLa Cıkmak İcin Bir Düzgün Soru Yok... Bizle Kafa BulMa ![]() ![]()
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arklar cevabı verdim, bakmıyor musunuz yaw?... BABA CADDEDE DEDE ADADA ![]() 9. ve 10. sorularda cevapların sesli ve sessiz sayıları sorulmuş. Bunların toplamı 20 olacağından dolayı 9 ve 10. soruların cevabı D veya E olabilir. Bu birinci nokta. Ikinci nokta ise 16. soru. Ardışık dört sorunun cevabı anlamlı bir kelime oluşturacak. BABA, BEBE, BACA yada DEDE. Bu olasılıkları 16. soruda bütün şıklar için denemek gerekiyor. Bu sorunun doğru cevabını bulduktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |