![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #81 | |||
|    Dişi Kartal  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 45    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 Kaz Erkekler ![]() ![]()   süpersin Semra ![]() 
				__________________   Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL...  |  |||
|   |        |  
|   | 
|    |  #82 | |||
|    çarşı ulann  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008  Yaş: 43  
				 Tecrübe Puanı: 57    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 ![]()  |  |||
|   |        |  
|    |  #83 | ||
|    Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 34    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     |  ||
|   |        |  
|    |  #84 | ||
|    ah mine'l-aşk  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 44    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Sor Ramazan Gardaş     ![]() ![]() 
				__________________   ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır..  |  ||
|   |        |  
|    |  #85 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009  Yaş: 38  
				 Tecrübe Puanı: 17    ![]()  |     100 yilin fikiri ![]() 
				__________________   Kosovali caki cilgin besiktasli  |  ||
|   |        |  
|    |  #86 | ||
|    Eye For An Eye  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006  
				 Tecrübe Puanı: 41    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     ben daha sanatsal bişe düşünüyodum ![]() ![]() valla bak pipo falan aldım ![]()  ... ( saçma   )ama herkes film işini bekliyomuş ![]()   işsizlikte fazla yoğun bi talep var  ...artık ben yokum  ... |  ||
|   |        |  
|    |  #87 | |||
|    Savaşçı Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007  Yaş: 45  
				 Tecrübe Puanı: 48    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     valla bende kendimden bunu beklerdim zaten canım sizi korumak vazifemdir bundan böyle     ![]()   Alıntı:  
   o kadar emin olma bekir siz bensiz plan yaparsınızda ben yapmam mı sanıyorsunuz ![]()   sanırım yukarda verdiğim cevap yeterlidir ramazan kardeşim   Valla onu bensiz plan yapmadan önce düşünecektiniz ramazan kardeşim ben yeni arkadaşlarla yoluma devam edeceğim ![]() ![]() 
				__________________   ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam...  |  |||
|   |        |  
|    |  #88 | ||
|    ÇUKUROVA KARTALI  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 63    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |    ![]() ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #89 | ||
|    çarşı ulann  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008  Yaş: 43  
				 Tecrübe Puanı: 57    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     mazlum milleti birbirine düşürdün      ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #90 | ||
|    ah mine'l-aşk  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 44    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Doğru karar vermişsin, arkandayım     ![]() ![]() 
				__________________   ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır..  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |