![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | hata sizin adama karısının yanında küfür ederseniz ne olcak durupda daha cok mu küfür yicek bjk taraftarı en büyük ve dünyanın en ataşli taraftarı ama bazen cok ileri kaçıyoruz.sonucta bu bi spor ya zevk ne.holiganlık yapmayalım.elimizdeki silahları kaybetmeyelim.dünkü maçı sanssız sekilde kaybettik.olabilir ama hala ilhan nouma sergen demenin ne anlamaı var onlar su anda gelse ne olcak biz suan boboyu delgadoyu nobreyi serdarı hatta bakiyi bile desteklemeliyiz.birlik ve beraberlik içinde olmalıyız bimac kaybettik herkes sampiyonluk gitti bu tiganadan cekecegimiz var zart zurt falan filen nerdir bu ya.. siz hiç daha önce bu kadar kosan bi takım gördünüz mü size örnek ezikler az kosuyor ama biz bu tempolu futbolla 90 dakika presle + delgado ve yeni yıldızla fenere 3 cekeriz ama sabır gerekli ltf sabır olusuz eleştiri yapmayalım delbosque de yaptıgımız hatayı tiganada yapmayalım...dünkü 90. dakikada yönetim istifa demenin ne anlamı var bütün gençlerde psikolojik baskı oluyor topa vuramıyor bile sabır sabır sabır _not ezikler=0 istanbul =3 enke kovuldu takım duman oldu ama hakemle bile olsa sampiyon olundu niye bizde olmayalım ki 33 hafta yok mu ? Konu R€D-D€V!L-1903 tarafından (07-08-2006 Saat 18:02 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Alıntı:
1. o cümlenin başındaki "lan" kelimesine dikkat et yediririm onu sana... 2.boş yere koşmakla iyi takım olunmuo,öle olsaydı süreyya ayhan ı transfer ederdik... 3.bi maç kaybetmekle tabi ki böle şeyler söylenmez ama takımda umut yok...kanatlar ölü,göbekten top taşıyamıyo... 4.hakemle olunan şampiyonluklara özenmedik,özenmeyiz... 5.kimse bana yok fair play,küfür e hayır falan demesin...inönüde ki maçta o tümerin yedi sülalesine ilk ben sövecem...
__________________ Besiktas JK . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Besiktas JK . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | 1_ ben size küfür etmeyin demedim 2_takımda umut var cordaba 34 sergen 33 yasında yaşlı kadroyu sildik 3_lan kelimesini ben dünden beri tigana istifa tigana rezil takım kurdu ve benzeri gibi topic acanlar için söyledim 4_kanada zaten adam gelecek 5_benim söylemek istediğim tümerin gitmesine sebep olan biziz suçu başka yerlerde aramayalım 6_tümer zaten inönüye gelemez nasıl gs ayhanı getiremediyse eziklerde onu getiremiyecek tümere protestoya bende varım ama niye gitti bi düsünün takıma sahip cıkalım niye hala ilhan nouma sergen yönetim istifa deniyorda maç sonu bu takım düzelir denip herkeze destek verilmiyor buragı serdarı boboyu hatta ve hatta en kötü olan bakiye bilke biraz morel verilip antep maçı için motivasyonda bulunulmuyor 8_lan kelimesi GEREKLİ GEREKSİZ TOPİC AÇANLAR İÇİNDİR BUDA TİGANA TARİHİN EN REZİL TAKIMINI KURDU BU TAKIM SAMPİYON OLAMAZ DİYENLER İÇİNDİ YARASI OLAN GOCUNSUN OKEY Konu R€D-D€V!L-1903 tarafından (22-08-2007 Saat 03:20 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |