![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #15 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | 1_ ben size küfür etmeyin demedim 2_takımda umut var cordaba 34 sergen 33 yasında yaşlı kadroyu sildik 3_lan kelimesini ben dünden beri tigana istifa tigana rezil takım kurdu ve benzeri gibi topic acanlar için söyledim 4_kanada zaten adam gelecek 5_benim söylemek istediğim tümerin gitmesine sebep olan biziz suçu başka yerlerde aramayalım 6_tümer zaten inönüye gelemez nasıl gs ayhanı getiremediyse eziklerde onu getiremiyecek tümere protestoya bende varım ama niye gitti bi düsünün takıma sahip cıkalım niye hala ilhan nouma sergen yönetim istifa deniyorda maç sonu bu takım düzelir denip herkeze destek verilmiyor buragı serdarı boboyu hatta ve hatta en kötü olan bakiye bilke biraz morel verilip antep maçı için motivasyonda bulunulmuyor 8_lan kelimesi GEREKLİ GEREKSİZ TOPİC AÇANLAR İÇİNDİR BUDA TİGANA TARİHİN EN REZİL TAKIMINI KURDU BU TAKIM SAMPİYON OLAMAZ DİYENLER İÇİNDİ YARASI OLAN GOCUNSUN OKEY Konu R€D-D€V!L-1903 tarafından (22-08-2007 Saat 03:20 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |