![]() |
taze taze esprıler.. Soru: Beyaz sarayın zili nasıl çalar? Cevap: clin ton clin ton clin ton :)) x: Abi o kullandığın haplar alışkanlık yapar... y: Yok olum ben yıllardır içiyorum :)) X: Ya bu gece müzik yapasım geldi gitArı al nolur? Y: Abi nerden bulim arıyı bu saatte! hahhhhhaaaha Soru: Adamın biri karısını buzdolabına koymuş,neden? Cevap: İlişkileri bozulmasın diye.. TOMY'NİN ANNESİNİN ADI NEDİR? CEVAP: ANATOMİ Ya,abi bu yemeğin içinde neden böcek var? -Yemektir pişer,böcüktür düşer!.. -??????? Jackie Chan mi? Çekmiycen mi? -benimle cıkarmısın? -hayııııırrrrr!!! - ozaman ben senle çıkayım...? BİLEN ÖRDEĞE NE DENİR? -BİLENDUCX... SENİ EMİNE ARADI. -HANGİ EMİNE? -ŞÖMİNE MUHAHAHAH... Soru: Bebeğe kamyon çarpmış neden bir şey olmamış? Cevap:çünkü bezi bariyerliymiş. Terazi ile diş macunu arasındaki fark nedir? Biri tartar, diğeri anti tartar :))) Muahhaha Pamuktan prenses mi olur prenses dedıgın tas gıbı olur..:D |
:D:Dhepsi güzeldi bu ekstra güzel..:D Pamuktan prenses mi olur prenses dedıgın tas gıbı olur..:D |
cok mu hosuna gıtttı baqım :D |
X: Ya bu gece müzik yapasım geldi gitArı al nolur? Y: Abi nerden bulim arıyı bu saatte! :banghead: :banghead: :D:D |
mazuu kafana yazık :D saol bu arada :) |
Rica ederim:D TOMY'NİN ANNESİNİN ADI NEDİR? CEVAP: ANATOMİ Bu da çok iğrençti.:D Paylaşım için teşekkürler |
hade len hıc de bılem gayet de naif hoş :D bı esprı :D:D rıca ederım :) |
hehe güzellerdi sağol :D |
Alıntı:
|
seni seniii :D:D:D |
Türkiye`de Saat: 13:39 . |