![]() |
Eziklerin sözleşme telaşı Ezikler, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Alex, Tuncay, Ümit, Volkan, Mehmet Yozgatlı, Serkan, Deniz ve Gürhan'la bir an önce sözleşme imzalama düşüncesi taşırken, milli maçlarda başarılı sınav veren Rüştü, Aurelio, Tuncay ve Appiah, Avrupa kulüplerinin gözdesi haline geldi. Özelikle sürekli gözaltında tutulan Appiah'ı, başta İngilizler olmak üzere İtalyanlar ve İspanyollar rahat bırakmıyor. Milliler'den Rüştü, Tuncay Şanlı ve Mehmet Aurelio da yakın takibe alındı. Inter Fenerbahçe'nin kapısını Tuncay için çalmaya hazırlanırken, Marsilya Aurelio'nun aldığı nefesi bile izliyor. Rüştü için de pek çok Avrupa ve Asya kulübü fırsat kolluyor. |
ya volkanı kaptırsak iyi olurduu |
dağılsınlar,kimse parçalarını bile bulamasın:D |
volkan bence olabnilirde olmayabilirde |
volkanı kapamak lazım :) |
Alıntı:
|
volkani kaparsak bir yabancidan da yirtariz :D |
eet volkanı almak lazım |
mehmet yozgatlı fenerden istediim tek adam yaaa herif cok ii oynuo bncee |
ya bu foruma noluyor???? ben sezon basinda can arati beyendigimi söyledim herkez bana kizdi ,fenerin oyuncusu diyede beyenmediler...ayrica fenerbahcenin transfer haberleri burda bence hic birsey aramiyor...bizine ne appiahdan yada hindi tuncaydan....noluyor...tövbe tövbe...tmm anladik volkanibeyeniyorsunuz, bende beyeniyorum, ii kaleci falan, ama daha dün azize ona sen FENERBAHCELISIN dedi, anlayin adam sahip cikiyorlar, ve volkan önce fener diyor...besiktas forumda besiktasi konusalim, fener oyuncularini degil, bize ne.......lütfen.... |
Türkiye`de Saat: 00:49 . |