![]() |
En sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huyunuz Benim en sevdiğim huyum sıcakkanlı olmam en sevmediğim ise aceleci olmam |
En sevdiğim huyum her mekanda sözümü herkese geçirip,dinletebilmem,en kötüsü ise çok kasıntı olmam.. |
en sevdiim huyum her mekana her türlü ayak uydurur en sevmediim huyumda cok kıskanç olmam |
Alıntı:
|
en sevmediğim dağınık ve alaycı olmam en sevdiğim huyum önyargım yoktur. iyi niyetliyim.. |
sıcak kanlıyımdır her ortama ayak uydururum kıskanç ve aceleci olmak ise sevmediğim huylarımdır |
sevmediğim dağınık ve üşengeç olmam en sevdiğim karizma olmam zuhaha böle ulkalaım işte:d |
en sevdiğim huyum her ortama ayak uydurabilme huyum en sevmediğim huyum ise kaybetmeyi pek sevmem |
Alıntı:
|
En Sevdigim Huyum : Herkesi Güldürürüm Hic Sevmedigim Huyum : Sacimi Yapmadan disari cikmam. Yani Sacim Sart :D |
en sevdigim huyum: yardimseverimdir ve cok gülerim en sevmedigim huyum: HAYIR diyemem ve bazen ön yargilarim olur... |
kötü huyum:ben kötü bi huyum olduğunu zannetmiorum...varsa siz söleyinde bende düzeltmeye çalışıyım... iyi huyum:beşiktaşlıyım gerisini napıcan |
en sevmediğim huyum kendimi tutamayıp sevdiklerime laf sokmak,en sevdiğim huyum...:) |
en sevmediğim huyum alınganlık,en sevdiğim ise yardımseverlik |
en sevdiğimhuyum da, en sevmediğim huyumda ehrkeze kolayca güvenmem |
en sevdigim huyum cana yakın olmam .en sevmedigim huyum çokçabuk sinirlenmem |
en sevdiğim huyum yanlızda yaşayabilecek kadar kendime güvenmem... en sevmediğim huyum korkularımın olmaması... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
en sevdigim huyum bi kişinin arkasından asla konuşmam direkt yüzüne sölerim yani açık sözlüyümdür en kötü huyum ön yargılı olmam |
sevdigim yönüm: güler yüzlülük, ben cogunlukla hep gülerim kizdigim cok nadir olur sevmedigim yönüm ise kiskanclik... |
Bir ise Hevesle baslarim ama sonunu getirmem nedeni cabuk sikilirim... beni bugun bi is yaparken birakan cok degil 1 hafta yada 1 ay sonra gelip ee nasil gidiyor su isin derse biraktim diyorum herkes kil oluyor... bu benim en kötü huyum... |
en sevdıgım huyum=cana yakınlıgım en sevmedıgım huyum=kıskanclıgım |
en sevdiğim huyum sempatikliğim en sinir olduğum huyumda başladığım bi işini sonunu getirmiorum |
Türkiye`de Saat: 00:57 . |