![]() |
NİCK :yugiyuar Adı : uğur Soyadı :"""""" Doğum yeri :kayseri Doğum tarihi :17,11,1985 Mesleği :öğrenciye benziyo Tahsilin :uludağ üniversitesinde okuyorurum Burç:akrep Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :bursa Kişisel özelliğin :inatçı ama sakin Kendini bir cümle ile tarif etsen :bir cümle yetmez bana Hobilerin :futbol okey sinema eğlence Fobilerin :akrepten çok korkarım Yaptığın sporlar :sadece futbol Fawori filmin :truva Fawori değişlerin:bi git ya,alla alla, Fawori tv programların:k.vadisi Ne tür muzık dinlersin:rock ve pop Fawori grupların ve muzik:duman Fawori sporcun (genel) :pascaaaaaaaaaal Avrupada favori takımın/futbolcun :bayern münich\henry Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :delgado Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :beşiktaşlı olunmazda........ Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :hepsi Forumda kimlerle tanışmak istersin:disi kartal-59 Forumu nerden duydunuz :arkadaştan olması lazım Neden beşiktaşforum ? :beğeniyorum da ondan Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:hayır ama beşiktaşın kayseri veya bursada maçı olursa kaçırmıyorum Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku.öğünecek bi yanımız olsun......... Boşluğu doldurun : |
NİCK : Nouma #21 Adı : Sinan Doğum yeri :İstanbul Doğum tarihi : 10.07.1992 Mesleği : Öğrenmeyici,Basketbolcu Tahsilin :Bahçelievler Anadolu Lisesindeyim Burç:Yengeç Evlimisin / Bekarmı : bekar Bulunduğu Şehir : İstanbul Kişisel özelliğin : zor sinirlenen samimi Kendini bir cümle ile tarif etsen : Basketbol Hayattır Hobilerin : Basketbol oynamak,yüzmek,PC başında durmak, Fobilerin : Annemin PC başından kalk ve ders çalış demesi:) Yaptığın sporlar :Basketbol,Futbol nadirende mahallede amerikan futbolu:Dson oynadığımzda eve zor gitmiştim:D Fawori filmin :Kelebek Etkisi,Rocky 4 Fawori değişlerin:Sonunu düşünen kahraman olamaz Fawori tv programların: Kurtlar Vadisi , NBA Studyo Ne tür muzık dinlersin:Metal,Rap,Pop arasıra arebesk bile Fawori grupların ve muzik:Metallica Fawori sporcun (genel) :Dwyane Wade - Pascal Nouma Avrupada favori takımın/futbolcun : Juventus Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : Rico Paşam Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulur.. Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Ayrım yok:) Forumda kimlerle tanışmak istersin: Beşiktaşlı olan herkesle Forumu nerden duydunuz :Beşiktaş forum yazdım Gugıl amcaya Neden beşiktaşforum ? :Sadece futbol konuşulmadığından,Sıcak Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Kapalı,Eski Açık Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku Beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır:) Boşluğu doldurun :Forum gayet yeterli:) |
[quote=x_dream_boy_x;174982]NİCK : Schwarzer Adler (almanca Kara Kartal) Adı : Görkem Soyadı : Gülenç Doğum yeri : Sinop Doğum tarihi : 14.12.1982 Mesleği : Öğrenci Tahsilin : Üniversite Burç: Yay Evlimisin / Bekarmı : Bekar Bulunduğu Şehir : Bursa (kahretsin ki) Kişisel özelliğin : İnatçı Kendini bir cümle ile tarif etsen : Tarif edilmem yaşanırım:) Hobilerin : Futbol oynamak, Counter Strike, PS Fobilerin : Yükseklik (ama geçen gün Parasailing yaptım. Ben bile şaştım) Yaptığın sporlar : Futbol, Atletizm, Basketbol, Hentbol(eskiden spor akademisi öğrencisiydim) Fawori filmin : Esaretin Bedeli Fawori değişlerin: Az kaşardon tost, çok kaşardan dost olmazmış... Fawori tv programların: Beyaz Show, Makine Ne tür muzık dinlersin: Müzik olsun... Fawori grupların ve muzik: Duman, Yolgezer Fawori sporcun (genel) : Juan Sebastian Veron, Vince Carter Avrupada favori takımın/futbolcun : Arsenal / Wayne Rooney Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : İbrahim Toroman Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : iyi günde kötü günde... Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Mute, Kartal Mania, Newaria, Pesimist 1903 Forumda kimlerle tanışmak istersin: Mute, Kartal Mania Forumu nerden duydunuz : google Neden beşiktaşforum ? : sıcak... Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: senede 1-2 / yeni açık-eski açık (öğrenci hesabı:)) Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku Metin-Ali-Feyyaz saolsun... Boşluğu doldurun :Forumda (bilmiyorum var mı) birbirimizi tanımamız açısından yakın illerdeki arkadaşlarla tanışma fırsatı bulabileceğimiz etkinlikler olsa daha iyi olurdu |
NİCK : Aksaraylı_kartal Adı : Kemal Soyadı : Yasav Doğum yeri : AKSARAY Doğum tarihi : 01.09.1984 Mesleği : Muhasebeci Tahsilin : Anadolu Üniv. Burç: Başak Evlimisin / Bekarmı : Bekar Bulunduğu Şehir : AKSARAY Kişisel özelliğin : Normal Yurdun İnsanı:) Kendini bir cümle ile tarif etsen : Duygusal Hobilerin : İnternet, Spor Fobilerin : Yükseklik Yaptığın sporlar : Okçuluk ve Futbol Fawori filmin : Gladyatör Fawori değişlerin: Fawori tv programların: Ntv deki Proğramları severim Ne tür muzık dinlersin: Türkçe pop Fawori grupların ve muzik: :hmmmm2: Fawori sporcun (genel) : Naim Süleymanoğlu Avrup. favori tak./futbolcun : Juventus- john Terry Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : İbrahim Toraman Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Hepsi İyi Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Jasmin Forumda kimlerle tanışmak istersin: Herkesle:) Forumu nerden duydunuz : İnternette gezerken Neden beşiktaşforum ? : Seviye ve Arkadaşlık Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Hayır:( Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku Dayım sağolsun. Boşluğu doldurun :Forumda .....:hmmmm2: ......olsa daha iyi olurdu |
NİCK :ASPARAGAS Adı :ali Soyadı :+++++ Doğum yeri :istanbul Doğum tarihi :04/10/1980 Mesleği :yönetici Tahsilin :üniversite Burç:terazi Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :istabul Kişisel özelliğin :----- Kendini bir cümle ile tarif etsen :mükemmelliyetçi Hobilerin :internet,sineme Fobilerin :karanlık Yaptığın sporlar :futbol Fawori filmin :dikey limit Fawori değişlerin:öffffffff Fawori tv programların:kavak yelleri Ne tür muzık dinlersin:pop,türk halk müziği Fawori grupların ve muzik:*** Fawori sporcun (genel) :Queresma Avrupada favori takımın/futbolcun :manchester united/Queresma Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :delgado Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :kartal gol gol gol Yorumlarını beğendiğiniz üyeler:---- Forumda kimlerle tanışmak istersin:------ Forumu nerden duydunuz :arama motorunda Neden beşiktaşforum ? :en iyisi bu Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:yeni açık Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku.halkım......... Boşluğu doldurun :Forumda ..yarışma...olsa daha iyi olurdu |
NİCK :Mehmet1903 Adı :Mehmet Soyadı : Yücegönül Doğum yeri : Mersin Doğum tarihi : 09/09/1989 Mesleği :Cafeterya Tahsilin :Lise Burç:Yay Evlimisin / Bekarmı :Bekar Bulunduğu Şehir :İstanbulANTALYA Kişisel özelliğin : Farkımız Tarzımız Türküz Kartalız..! Kendini bir cümle ile tarif etsen : Ben bir cümlelik nokta değilim :) Hobilerin :Beşiktaş gerisi traş! Fobilerin : Hepsine gider...! Yaptığın sporlar : Futbol-Basketbol-Vücut Geliştirme Spor'u Fawori filmin : Yılmaz Güney:Baba Filmi--Goodfather alpacino'nun.. Fawori değişlerin: Farkımız Tarzımız Türküz Kartalız. Fawori tv programların: Forzabeşiktaş ulan.. Ne tür muzık dinlersin: Beni melodi ile de başka taraflara götürecek müzikleri severim.Yani melodi side sesi de yorumuda güzel olması lazım..Mesela bir Kazim Koyuncu abimiz Dido yu söylerken değişik dilde öyle birşey işte... Fawori grupların ve muzik:AYNA-Grub Yorum- Fawori sporcun (genel) :Beşiktaş'lı duruşuna uygun tüm Abilerimiz.. Avrupada favori takımın/futbolcun :Siyah Beyaz olan her takım..! Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :Hepsi... Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :Bizim hertürde sloganlarımız var..Ama Beşiktaş'ımızın sloganı Beşiktaş'tır. Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :Şuanda bilmiyorum.. Forumda kimlerle tanışmak istersin:Siyah'ı ile Beyaz'ı ile sevdam herşeye rağmen diyenlerle.. Forumu nerden duydunuz : Ben ilk zamanlardan da biliyordum tam hatırlamıyorum ama bir bakayım dedim en son nasıl durumda diye baktım işte burdayım..:) Neden beşiktaşforum ? :Beşiktaş'tan Menfaat Bekleyen Anasından ... Beklesin..! (Optik Başkan) Ticari amaçla açan sitelere tamemen karşıyımdır.Ama böyle siteler açıldığında Türkiye'mizin heryerindeki Beşiktaşlı kardeşlerimiz ile bir arada buluşturuyorlar onun için Beşiktaşforum'un bir eksisini görmedim... Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:Kapalı da büyük maçlarda bilet bulamıyorum ora olmadığı zaman açık hertürlü görevimi yapıyorum.. Beşiktaşlıyım çunku:Yenilgilerden sonra formama sarılarak uyumam..Farz'ım Beşiktaşk... Boşluğu doldurun :Forumda .................... olsa daha iyi olurdu |
NİCK :kaan_iel Adı :kaan Doğum yeri :ist Doğum tarihi :27.06.91 Mesleği :öğrenci Tahsilin :öğrenci (iel de) Burç:ikizler Bulunduğu Şehir :ist Kişisel özelliği:fazla harketli olmam Kendini bir cümle ile tarif etsen :kral adamım:) Hobilerin :baya war Fobilerin :buda baya war Yaptığın sporlar :futbol basket masatenisi Fawori filmin :gladiator kill bill Fawori değişlerin:sonunu düşünen kahraman olamaz Fawori tv programların:kurtlar vadiisi Ne tür muzık dinlersin:her tür genelde metal rock cemkaraca Fawori grupların ve muzik:opeth iran maiden gun's and roses:rock: Fawori sporcun (genel) :pascal nouma:smile: Avrupada favori takımın/futbolcun :inter /adriano (pes'te en iyisi o) Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :serdar özkan Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Forumda kimlerle tanışmak istersin:genelde online olan Forumu nerden duydunuz :beşiktaşla ilgili forumlara bakarken gördüm Neden beşiktaşforum ? :en kalitelisi oydu Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:evet her maça geliorm kapalı alt Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku renklerine aşığım Boşluğu doldurun :Forumda ....................olsa daha iyi olurdu |
NİCK :eagletrap Adı : servet Doğum yeri :sivas Doğum tarihi : 23 kasım 1982 Mesleği : öğrenci Tahsilin : universite Burç: yay Evlimisin / Bekarmı : bekar Bulunduğu Şehir : ankara Kişisel özelliğin : besiktas manyaklıgı Kendini bir cümle ile tarif etsen : burası besiktas alayına gider Hobilerin : besiktas,sinema,bilardo,tavla,yuzme,halısaha Fobilerin : yonetim (su anki) Yaptığın sporlar : futbol,basketbol,blardo,yuzme,satranc,voleybol,mas a tenisi Fawori filmin : lord of ring (yuzuklerin efendisi) Fawori değişlerin: imzamdaki soz Fawori tv programların: spor ve tartısma programları Ne tür muzık dinlersin: halk , turkce slow ve pop Fawori grupların ve muzik: turkuler sevdamız,sebahat akkiraz , sezen aksu nazan oncel Fawori sporcun (genel) : sergen yalcın ilhan mansız (duyduklarım dogrultusunda baba hakkı yeten) Avrupada favori takımın/futbolcun : arsenal Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Forumda kimlerle tanışmak istersin: Forumu nerden duydunuz : Neden beşiktaşforum ? : Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku.......... Boşluğu doldurun :Forumda ....................olsa daha iyi olurdu |
NİCK :eagletrap Adı : servet Doğum yeri :sivas Doğum tarihi : 23 kasım 1982 Mesleği : öğrenci Tahsilin : universite Burç: yay Evlimisin / Bekarmı : bekar Bulunduğu Şehir : ankara Kişisel özelliğin : besiktas manyaklıgı Kendini bir cümle ile tarif etsen : burası besiktas alayına gider Hobilerin : besiktas,sinema,bilardo,tavla,yuzme,halısaha Fobilerin : yonetim (su anki) Yaptığın sporlar : futbol,basketbol,blardo,yuzme,satranc,voleybol,mas a tenisi Fawori filmin : lord of ring (yuzuklerin efendisi) Fawori değişlerin: imzamdaki soz Fawori tv programların: spor ve tartısma programları Ne tür muzık dinlersin: halk , turkce slow ve pop Fawori grupların ve muzik: turkuler sevdamız,sebahat akkiraz , sezen aksu nazan oncel Fawori sporcun (genel) : sergen yalcın ilhan mansız (duyduklarım dogrultusunda baba hakkı yeten) Avrupada favori takımın/futbolcun : arsenal / raul Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : delgado Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : gun dogdu Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : whiteangel,crazy chemist,disi kartal,su yesili,asparagas,kartal mania,vs,,, Forumda kimlerle tanışmak istersin:yorumlarını begendigimi yazdım kislerle Forumu nerden duydunuz :abim kayıt yaptırmıs :) muratservet Neden beşiktaşforum ? : bana sorulmaması gereken bi soru cumlede besiktas varken neden diye soru sorulmaz bana Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: inonu gelemiyorum ankarada kale arkası :) Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku.ben de besiktasım gibi haksızlıgı serefsizligi sevmiyorum......... Boşluğu doldurun :Forumda .goruntulu chat imkanı...................olsa daha iyi olurdu |
[quote=x_dream_boy_x;174982]NİCK :kartal_mania Adı :meltem Soyadı :mutlu Doğum yeri :niğde Doğum tarihi :27 04 87 Mesleği :yok Tahsilin :açıköğretim Burç:boğa Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :bursa malesef Kişisel özelliğin :pesimistliğim herhalde Kendini bir cümle ile tarif etsen :manyak:D Hobilerin :futbol oynamak,bitanecik forumum,kitap müsik Fobilerin :örümceeekk ııyy Yaptığın sporlar :futbol Fawori filmin :melekler şehri Fawori değişlerin:hadi len Fawori tv programların:beyas show Ne tür muzık dinlersin:r&b rock techno pop Fawori grupların ve muzik:keane Fawori sporcun (genel) : Avrupada favori takımın/futbolcun :messi Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :ibrahim toroman Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :ayche Forumda kimlerle tanışmak istersin:herkesle Forumu nerden duydunuz :google dan denk geldi Neden beşiktaşforum ? :en sıcak gelen bu forumdu bide googl da ilk sıralarda çıkması Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:malesef:( Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku kanımda var Boşluğu doldurun :Forumda ....................olsa daha iyi olurdu.bi eksik göremiorum .................... |
NİCK :wirtue_tello Adı : erdem Soyadı : soylu Doğum yeri : KOCAELİ Doğum tarihi : 1992 Mesleği : öğrenci Tahsilin : Burç: boğa Evlimisin / Bekarmı : bekar Bulunduğu Şehir : kocaeli Kişisel özelliğin : sinirli Kendini bir cümle ile tarif etsen : arkadaşlarım arasında popülerim Hobilerin : futbol,pc ... Fobilerin : - Yaptığın sporlar : futbol,yüzme Fawori filmin : testere 4 Fawori değişlerin: Fawori tv programların: beyaz show Ne tür muzık dinlersin: RAP Fawori grupların ve muzik: CEZA Fawori sporcun (genel) : tello Avrupada favori takımın/futbolcun : cris. ronaldo barça Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : tello Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : hepsi iyi ayıramıyorum Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Forumda kimlerle tanışmak istersin:alen abi Forumu nerden duydunuz : internette gezerken Neden beşiktaşforum ? : beşiktaşlı taraftarların buluştuğu yer Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: kale arkası:( Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku erkek adam renkli takım tutmaz Boşluğu doldurun :Forumda bjkli futbolcular olsa daha iyi olurdu |
: Adı :elif Soyadı :kuzugüden Doğum yeri :nevsehir Doğum tarihi :20 haziran 1991 Mesleği :öğrenci:D Tahsilin :---- Burç:ikizler Evlimisin / Bekarmı :bekar:D Bulunduğu Şehir :nevşehir Kişisel özelliğin :çok canlı olmam Kendini bir cümle ile tarif etsen :sevene can feda sevmeyene byby:D Hobilerin :müzik dinleme..konuşmak..maç izlemek... Fobilerin :yanlızlık:( Yaptığın sporlar :futboL..masa tenisi Fawori filmin :korku.com...testere serisi Fawori değişlerin:sen 'o'sun..'o'kim diye düşünme'o'sensin...:D Fawori tv programların:beyaz show..aynadan yansıyanlar:D Ne tür muzık dinlersin:rock Fawori grupların ve muzik:ayna..çilekeş..110..duman..(grup diil ama)hayko cepkin Fawori sporcun (genel) :alessandro nesta Avrupada favori takımın/futbolcun :shaelke04..hamit:D Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :matias emilio delgado Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :Aslolan hayattır hayatta BEŞİKTAŞ Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :veysel(çok matrak) Forumda kimlerle tanışmak istersin:herkesle:D Forumu nerden duydunuz :nette dolaşırken gördm Neden beşiktaşforum ? :dier forumlara bin basar:D Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:malesef gelemiyorum..malum okul:( Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku haksızlığa karşıyım Boşluğu doldurun :Forumda -----------olsa daha iyi olurdu(bişi bulamadım:D |
NİCK : karelin Adı : Soyadı : Doğum yeri : istanbul Doğum tarihi : 17/04/1985 Mesleği : medya/tv Tahsilin : orta 2 terk Burç: koç Evlimisin / Bekarmı : bekar Bulunduğu Şehir : istanbul Kişisel özelliğin : burçak önder fanatiği Kendini bir cümle ile tarif etsen : gülerken ağlarım gözyaşlarımı avucuma saklarım, hayatın oyuncağıyım sabırlı, isyancı, kaygılı ve kararlıyım, kalp atışlarımı sayarım.. Hobilerin : Fobilerin : Yaptığın sporlar : Fawori filmin : scarface (yaralı yüz) Fawori değişlerin: Bir insan sana "eşek " derse umursama, ama 5 kişi sana "eşek" derse git kendine bir semer al.. Fawori tv programların: gerçek kesit Ne tür muzık dinlersin: türkü, etnik müzik Fawori grupların ve muzik: ilkay akkaya, kızılırmak, yorum, mor ve ötesi Fawori sporcun (genel) : kobe bryant Avrupada favori takımın/futbolcun : livorno/kerlon Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : ricardinho Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : meriç, ayche, eylemgüzeli, semra, alvaro rodrego tello, jasmin Forumda kimlerle tanışmak istersin: Forumu nerden duydunuz : facebooktan Neden beşiktaşforum ? : Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku.......... çok sevdim be abi.. Boşluğu doldurun :Forumda .................... |
NİCK : Maviş Adı : Esma Soyadı : Doğum yeri : Tokat Doğum tarihi : 1992 Mesleği : Öğrenci Tahsilin : Burç: Kova Evlimisin / Bekarmı : Bekar :D Bulunduğu Şehir : İstanbul Kişisel özelliğin : Duygusal Kendini bir cümle ile tarif etsen : Zor.. Hobilerin : Voleybol , siir yazmak. Fobilerin : Karanlık Yaptığın sporlar : Voleybol Fawori filmin : Yüzüklerin efendisi Fawori değişlerin: Kesss :) Fawori tv programların: Elveda rumeli Ne tür muzık dinlersin: Rap Fawori grupların ve muzik: Sagopa Kajmer Fawori sporcun (genel) : Bobo Avrupada favori takımın/futbolcun : Yıldıray Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : Delgado , Toraman Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Sevinmek icin sevmedik !!! Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Velvetvamp / nefertiti / veysel / Onur / Jasmin / seyyah / merve bjk / BJK. / Erzincanlı / bjk_bjk Forumda kimlerle tanışmak istersin: Beni tanımak isteyenlerle tabi. Forumu nerden duydunuz : Bütün dünya fısıldadı kulagıma :) Neden beşiktaşforum ? : Farklı , Eglenceli , Dost ortamı , hayatın tadı. Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: İnönü. Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku besikta$Lı dogdum. Boşluğu doldurun :Forumda ? olsa daha iyi olurdu |
NİCK :erzincnli Adı : yazal Soyadı : Doğum yeri : almanya Doğum tarihi : 1983 Mesleği : reklam ve pazarlama Tahsilin :üniversite Burç: terazi Evlimisin / Bekarmı : cumartesiye kadar BEKARIM Bulunduğu Şehir : İstanbul Kişisel özelliğin : mutlu Kendini bir cümle ile tarif etsen : ben nasıldım unuttum:) Hobilerin : sinema yemek ve alışveriş Fobilerin : ölüm Yaptığın sporlar : yürüyüş Fawori filmin : selvi boylum al yazmalım Fawori değişlerin: babaa...(kızınca) Fawori tv programların: anında görüntü show Ne tür muzık dinlersin: rock türkü Fawori grupların ve muzik:....bulamadım Fawori sporcun (genel) : lugano Avrupada favori takımın/futbolcun : Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :i.toroman hakan Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : sevinmek için sevmedik Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : çokkk Forumda kimlerle tanışmak istersin: Beni tanımak isteyenlerle tabi. Forumu nerden duydunuz : bn başardım bn buldum:) Neden beşiktaşforum ? : gerçekten sevgiyle dolu Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: belli olmuoo Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku hayat orda başlıyo Boşluğu doldurun :Forumda eksikler olsada bulsak ama yokki:) olsa daha iyi olurdu |
NİCK :tekaşkımbjk_03 Adı : Kadir Soyadı :---- Doğum yeri :Ardahan Doğum tarihi : 1983 Mesleği : İdari işer-pazarlama Tahsilin : Lİse:(:( Burç: ilgilenmiyorum ve bilmiyorum:P:P Evlimisin / Bekarmı : Çarşı Evliliğe Karşı:D:D Bulunduğu Şehir : İstanbul Kişisel özelliğin : Alıngan Kendini bir cümle ile tarif etsen : Anlatılmaz Yaşanır :D:D Hobilerin : Sinema Müzik Futbol Bilardo Fobilerin : Ne fobisi ya Yaptığın sporlar : Fotbol ,basket Fawori filmin : 300 Spartalı Fawori değişlerin: Pardon Fawori tv programların: Tv İzlemem Ne tür muzık dinlersin: Fark Yapmaz Fawori grupların ve muzik: yok beaa Fawori sporcun (genel) : İlhan Mansız idi bir zamanlar şimdi ise ronaldo Avrupada favori takımın/futbolcun : Tabiki Chelsa Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : Teloooooooo Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Beşiktaş Sevgisi Ezanla Başlar, Selayla Biter Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Nefertiti Forumda kimlerle tanışmak istersin: Tanışmak İstediklerimle Zaten Tanıştım Forumu nerden duydunuz : Rastgele Neden beşiktaşforum ? : Bir zamanlar Çok Sıcak ve Samimi idi Şimdi ise alışkanlık Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:İnönü Kapalı alt/üst Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku Erkek Adam Renkli Takım Tutmaz Boşluğu doldurun :Forumda şu olsa daha iyi olurdu demiycem keşke bazı konu başlıkları olmasaydı diyebilirm anca bunuda herkes biliyor zaten |
NİCK :veyselyavas1903 Adı : Veysel Soyadı : Yavas Doğum yeri :Yalova Doğum tarihi :25.11.1988 Mesleği :Öğrenci(Amele) Tahsilin :Üniversite Burç: Bilmiyorum Evlimisin / Bekarmı :Bekar Bulunduğu Şehir :Yalova Kişisel özelliğin :Geyik Biri Olmam :D Kendini bir cümle ile tarif etsen : Salak Ve Uyuzum :D Hobilerin :Korku filmi izlemek,İnönüde maç izlemek,Cips and mısır Yemek Fobilerin : Kendini birşey sanan kızlardan korkarım ! Yaptığın sporlar : Futbol Fawori filmin : Texas katliamı,otel 1-2,Tepenin gözleri 1-2,Piyanist,Titanic Fawori değişlerin:Hadi nan,Doğrudur :D Fawori tv programların:Kurtlar Vadisi Ne tür muzık dinlersin:Rock,Pop,Klasik Fawori grupların ve muzik:Manga---Hayko Cepkin--)Bertaraf Et ! Fawori sporcun (genel) :Nihat Avrupada favori takımın/futbolcun :Ronaldinho Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :Delgado Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :Kartal Gol Gol Gol Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :northwest_eagle,OnUr, Forumda kimlerle tanışmak istersin: Herkezi Tanıyorum :)Maviş,seyyah Forumu nerden duydunuz : Bjk nin Bestelerini Ararken Neden beşiktaşforum ? Eğlenceli Ve Matrak İnsanların Olması Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Arasıra/Açık Tribün Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku Onun İçin Doğdum ! Boşluğu doldurun :Forumda Chat Serbest olsa daha iyi olurdu |
NİCK :ßurcu Adı :ßurcu Soyadı :Evran Doğum yeri :İstanbul Doğum tarihi :1/12/89 Mesleği :Doğuştan öğrenci Tahsilin :Lise mezunu ( Öss adayı :D) Burç:Yay Evlimisin / Bekarmı :BekaR Bulunduğu Şehir :İstanbuL Kişisel özelliğin :Sinirli Kendini bir cümle ile tarif etsen :Akıllı Hobilerin :Maç izlemek,müzik,test çözmek :D Fobilerin :Fare :/ Yaptığın sporlar :Biara basket oynamıştım Fawori filmin :Breaking and entering Fawori değişlerin:Şaka takılıyorum,kafayı delirdim,müsaitsen sana asılabilirmiyim vs vs Fawori tv programların:Yok Ne tür muzık dinlersin:R&B ,rock karışıyo Fawori grupların ve muzik:Yok Fawori sporcun (genel) :Qaresma Avrupada favori takımın/futbolcun :Christiano Ronaldo Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :Delgado Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :İçinde BJK geçen herşey güsel ! Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :Tanımıyorum henüz kimseyi Forumda kimlerle tanışmak istersin:herkesle Forumu nerden duydunuz :Duymadım Neden beşiktaşforum ? :Aşığım ona bennn :D Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:Seneler önce gelmiştim daha kısmet olmadı :( Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku.Aslında eskiden babam öyle olduğu içindi.Şimdi mutluluk sebebim olduğu için Boşluğu doldurun :Forumda Herşey yolunda bence ! |
[quote=OnuR;174982]NİCK :gnur Adı :gökçe nur Soyadı :arat Doğum yeri :kütahya Doğum tarihi :18.11.1993 Mesleği :öğrenci Tahsilin : Burç:akrep Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :kütahya Kişisel özelliğin : Kendini bir cümle ile tarif etsen :huysuz ve tatlı cadı:D Hobilerin :hayat Fobilerin :örümcekler Yaptığın sporlar :voleybol Fawori filmin : Fawori değişlerin: Fawori tv programların: Ne tür muzık dinlersin:rock Fawori grupların ve muzik:hayko, şebo, teo Fawori sporcun (genel) :ibrahim toraman Avrupada favori takımın/futbolcun : Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :pscal Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Forumda kimlerle tanışmak istersin:herkesle=) Forumu nerden duydunuz : Neden beşiktaşforum ? : Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku.......... Boşluğu doldurun :Forumda ....................olsa daha iyi olurdu |
NİCK : astute Adı : gürkan Soyadı : altıntaş Doğum yeri : uşak Doğum tarihi : 11/12/1987 Mesleği : malesef öğrenci :( Tahsilin : hala okuyoz :( Burç: yay Evlimisin / Bekarmı : bekar Bulunduğu Şehir : uşak Kişisel özelliğin : karamsar :D Kendini bir cümle ile tarif etsen : isyankar dünyanın tövbekar çocuğu ;) Hobilerin : bilgisayar ve BEŞİKTAŞ Fobilerin : kendim :D Yaptığın sporlar : bilgisayar, satranç, futbol, basketbol Fawori filmin : gölge adamlar Fawori değişlerin: olmazsa, abem :D Fawori tv programların: tv izleemiyoz ki :D Ne tür muzık dinlersin: yabancı kopuk şarkılar :D Fawori grupların ve muzik: tatu / not gonna get us Fawori sporcun (genel) : raul Avrupada favori takımın/futbolcun : chealsea raul Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : bobo Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : ölümüne beşiktaş Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : ne bilen :D Forumda kimlerle tanışmak istersin: bilgisayarcılarla :D Forumu nerden duydunuz : ben duyarım :D Neden beşiktaşforum ? : adı üstünde beşiktaş :D Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: yok istanbullu olmadığımızdan gelemiyoz uşak da hala 1. lige çıkamadı öle mal gibi tv dn izliyoz :( Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku.......... başka utulcak takım mı var :D Boşluğu doldurun :Forumda bilgisayarla ilgili fazla bölüm olsa daha iyi olurdu |
NİCK :Yaralı_Kartal Adı :Ferhat Soyadı :Deniz Doğum yeri :Kütahya Doğum tarihi :25-11-1982 Mesleği :şair-senarist-esnaf Tahsilin :Ünv.Terk Burç:Yay Evlimisin / Bekarmı :BekaR Bulunduğu Şehir :Kütahya/Antalya Kişisel özelliğin :Özgürlük Düşkünü Kendini bir cümle ile tarif etsen :Asi Hobilerin :Şiir yazmak ve okumak-sinema izlemek Fobilerin :sürüngen ve böcekler Yaptığın sporlar :Amatör takımda futbolcuydum Fawori filmin :Arkadaş (Yılmaz Güney) Fawori değişlerin: berhudar ol evladım Fawori tv programların:Yok Ne tür muzık dinlersin:özgün müzik rack bazende rap Fawori grupların ve muzik:Yok Fawori sporcun (genel) :baba hakkı Avrupada favori takımın/futbolcun :juve (del piero ve totti) Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :Delgado (genel anlamda sergen) Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : sevinmek için sevmedik Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :Eylem Güzeli Forumda kimlerle tanışmak istersin:herkesle Forumu nerden duydunuz :Duymadım Neden beşiktaşforum ? : geniş içerikli ve samimi Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: maalesef hayır Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku özelim Boşluğu doldurun :forumda futbolcu sohbetleri düzenlenebilir. |
NİCK : Asasmaz Adı : Alaettin Doğum yeri :İskenderun Doğum tarihi : 01.12.1988 Mesleği: Dershane Öğrencisi :D,Reklamcı Tahsilin :Ünv Terk Burç:Yay Evlimisin / Bekarmı : bekar Bulunduğu Şehir : İskenderun Kişisel özelliğin : kolay sinirlenirim Kendini bir cümle ile tarif etsen : Asi Hobilerin : Futbol ,yüzmek,PC,seyahat Fobilerin : Yaptığın sporlar :Futbol Fawori filmin :Tarkan kartal tibet Fawori değişlerin:Sonunu düşünen kahraman olamaz Fawori tv programların: Arka Sıradakiler , Bizim Stadyum Ne tür muzık dinlersin:Metal,Rap,Pop arebesk Fawori grupların ve muzik: Fawori sporcun :Ahmet dursun,İlhan mansız,İbrahım akın Avrupada favori takımın/futbolcun : Manchester United Ronaldo Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : Tello Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulur.. Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Ayrım yokhttp://www.besiktasforum.net/forum/....lies/smile.gif Forumda kimlerle tanışmak istersin: Beşiktaşlı olan herkesle Forumu nerden duydunuz :Google Neden beşiktaşforum ? :Sadece futbol konuşulmadığından,Sıcak Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Yeni açık Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku Beşiktaşlı olmak ayrıcalıktırhttp://www.besiktasforum.net/forum/....lies/smile.gif Boşluğu doldurun :Forum gayet yeterlihttp://www.besiktasforum.net/forum/....lies/smile.gif |
NİCK : Daniel_clark Adı :Kü:D Soyadı :kaplan Doğum yeri :istanbul Doğum tarihi :09/09**** Mesleği ::D:D Tahsilin :Üniv. terk :) Burç:ßaşak Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :istanbul/GAziOsmanPaşa Kişisel özelliğin :yok Kendini bir cümle ile tarif etsen :deniz, hız, Kız :D:D:D Hobilerin :futbol,besiktas,karı kız :biggrin: Fobilerin :yüksekten bide Lindadan korkarım Yaptığın sporlar :futbol. Fawori filmin :sınav Fawori değişlerin:AŞk ne zor keLime :) Fawori tv programların:avrupa yakası Ne tür muzık dinlersin:sLow Fawori grupların ve muzik: m.f.ö Fawori sporcun (genel) :ronaldinho Avrupada favori takımın/futbolcun : pendik hayrettin :) Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : aLi tandogan Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :besiktaslı olunmaz besiktaslı dogululur Yorumlarını beğendiğiniz üyeler ::) hepsii ( ayrım yok ) Forumda kimlerle tanışmak istersin::D hepsiyLE :D Forumu nerden duydunuz :senemden :D Neden beşiktaşforum ? :kaliteli oldugu için Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:kapalı aLt/ yeni acık bundan sonra Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku Erkek adam renkli takım tutmaz |
NİCK :neilblack Adı :Nail Soyadı :PAŞAOĞLU Doğum yeri :istanbul(kalbimde pötürge) Doğum tarihi :30.04.1983 Mesleği :gerek yok Tahsilin :lisans Burç:boğa(gıcık adamın neden boğa burcuyum) Evlimisin / Bekarmı :tövbekar Bulunduğu Şehir :istanbul Kişisel özelliğin :neşeli,geveze,kendine güvenen, somutrkan ,yüzsün,sakin,deli,gıcık,gücenilir,dürüst,yalancı yani adamına göre Kendini bir cümle ile tarif etsen :'bir cümleyle anlatamam'demeyecek kadar kendine güvenen Hobilerin :fotograf Fobilerin :yıldırım demiörenin başkan olması Yaptığın sporlar :basketbol,sokak arası futbol Fawori filmin :bir tane seçmek zorunda mıyım? Fawori değişlerin:i put you sit, işi bilicen işe gitmicen,ne kadar ekmek o kadar köfte Fawori tv programların:tom ve jerry Ne tür muzık dinlersin:kaliteli müzik Fawori grupların ve muzik:demet akalın. seviyorum lan bu kadını!!! Fawori sporcun (genel) :kobe byrant Avrupada favori takımın/futbolcun :fenerbahçe her mağlubiyeti ayrı zevk,babel Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :delgado Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :zor soru Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :pascal nouma adlı üye açık sözlü Forumda kimlerle tanışmak istersin:ortam güzel herkesle tanışak isterim umarım bir maç öncesi buluşmada herkesle tanışacağım Forumu nerden duydunuz :internette beşiktaş duvar kağıdı ararken buldum Neden beşiktaşforum ? :kaliteli insanlar seviyeli muhabbet Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:tek gidiceksem kapalı yanımda herhangi bir kız arkadaşım olursa numaralı yada vip tribün Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku adam gibi adamım Boşluğu doldurun :Forumda daha sık buluşma ile ilgili organizasyon olsa daha iyi olurdu |
NİCK :wnkedsi Adı :Eylem Soyadı :Ulusoy Doğum yeri :Ankara Doğum tarihi :01.05.88 Mesleği :malesef öğrenci:) (üniv.) Tahsilin :okumaya devam Burç:boğa Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :ankara(kütahya da okuyorum) Kişisel özelliğin :dostluğa önem veren,arkadaş canlısı,sevecen,inatçı,deli,bazen gıcık:) adamına göre muamele... Kendini bir cümle ile tarif etsen :çılgın!!! Hobilerin :müzik,dans,spor vs.vs. Fobilerin :... Yaptığın sporlar :önceden voleybol şuanda yok Fawori filmin :The Holiday Fawori değişlerin:o kadar çok ki sığmaz:) Fawori tv programların:Hatırla Sevgili Ne tür muzık dinlersin:her türlü ama özellikle THM Fawori grupların ve muzik:... Fawori sporcun (genel) :... Avrupada favori takımın/futbolcun :Ronaldinho Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :BOBO Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :... Forumda kimlerle tanışmak istersin:İstediklarimle tanıştım ama daha çok beşiktaşlıyla tanışmak daha iyi olur tabi. Forumu nerden duydunuz :nette dolanırken buldum:) Neden beşiktaşforum ? :Kaliteki olduğunu düşünüyorum(her açıdan) Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:Sürekli değil.Geldiğimde kapalıda izliyorum. Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku BAŞKA TAKIM YOK!!! Boşluğu doldurun :Forumda ....................olsa daha iyi olurdu |
NİCK :sonay Adı :sonay Soyadı :yıldız Doğum yeri :istanbul Doğum tarihi :06.03.1988 Mesleği :işsiz:( Tahsilin :lise Burç:balık Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :istanbul Kişisel özelliğin :değişken Kendini bir cümle ile tarif etsen :aşık Hobilerin :BEŞİKTAŞ Fobilerin :yılan Yaptığın sporlar :bazen koşu,bady Fawori filmin :hayat güzeldir.(roberto benigni) Fawori değişlerin:ne alakası warrrr diye uzun bir cümle kurmak :D Fawori tv programların:beyaz show Ne tür muzık dinlersin:rock,rap Fawori grupların ve muzik:çilekeş,hayko cepkin Fawori sporcun (genel) :semih şentürk :D Avrupada favori takımın/futbolcun :barcelona-ronaldinho Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :holosko Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :önce biz wardık ;) Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :handan,onur,warada Forumda kimlerle tanışmak istersin:kartal_mania meltem :D Forumu nerden duydunuz :duymadım:) internette gördüm Neden beşiktaşforum ? :çünkü bitanecik muratımız war :) Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:y.açık-bazende kapalı Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku..... ezik değilim;) Boşluğu doldurun :Forumda... organizasyon sorumlusu sadece bir kişi olsa we bütün işlerle o ilgilense,sadece ona fikrimizi sölesek karmaşıklık olmaz we bence daha iyi olurdu |
NİCK :wnkedsi Adı :Eylem Soyadı :Ulusoy Doğum yeri :Ankara Doğum tarihi :01.05.88 Mesleği :malesef öğrenci:) (üniv.) Tahsilin :okumaya devam Burç:boğa Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :ankara(kütahya da okuyorum) Kişisel özelliğin :dostluğa önem veren,arkadaş canlısı,sevecen,inatçı,deli,bazen gıcık:) adamına göre muamele... Kendini bir cümle ile tarif etsen :çılgın!!! Hobilerin :müzik,dans,spor vs.vs. Fobilerin :... Yaptığın sporlar :önceden voleybol şuanda yok Fawori filmin :The Holiday Fawori değişlerin:o kadar çok ki sığmaz:) Fawori tv programların:Hatırla Sevgili Ne tür muzık dinlersin:her türlü ama özellikle THM Fawori grupların ve muzik:... Fawori sporcun (genel) :... Avrupada favori takımın/futbolcun :Ronaldinho Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :BOBO Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :... Forumda kimlerle tanışmak istersin:İstediklarimle tanıştım ama daha çok beşiktaşlıyla tanışmak daha iyi olur tabi. Forumu nerden duydunuz :nette dolanırken buldum:) Neden beşiktaşforum ? :Kaliteki olduğunu düşünüyorum(her açıdan) Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:Sürekli değil.Geldiğimde kapalıda izliyorum. Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku BAŞKA TAKIM YOK!!! Boşluğu doldurun :Forumda ....................olsa daha iyi olurdu |
NİCK : PUSUCUKURT Adı : MUSTAFA Soyadı : KURT Doğum yeri : SAMSUN Doğum tarihi : 14 AĞUSTOS 1985 Mesleği : İNŞAAT MHUENDİSİ Tahsilin : ÜNİVERSİTE Burç: ASLAN Evlimisin / Bekarmı : BEKAR Bulunduğu Şehir : SAMSUN ANKARA İSTANBUL Kişisel özelliğin : ANLATAMAM Kendini bir cümle ile tarif etsen : RAHAT Hobilerin : FUTBUL YÜZME Fobilerin : YOK Yaptığın sporlar : FUTBOL YUZME TEAKVANDA PROFOSYONEL Fawori filmin : TRUVA Fawori değişlerin: YOK Fawori tv programların: YOK Ne tür muzık dinlersin: RAP Fawori grupların ve muzik: YOK Fawori sporcun (genel) : MİKA HAKİNEN Avrupada favori takımın/futbolcun : FİORENTİNA/ D'ALESSANDRO Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : İBRAHİM TORAMAN Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : LADY------HANDAN Forumda kimlerle tanışmak istersin: İSTEİDĞMİLE TNAIŞIYORUM ZATEN Forumu nerden duydunuz : HİÇBİYERDEN Neden beşiktaşforum ? : BİRİ ÖZLEDİK SENİ DEYİ PDURUYODU ONU BULMAK İÇNİ KİMSE O Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: GELİRİM MARATONA Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku.......... BEŞİKTAŞ HERŞEYİM Boşluğu doldurun :Forumda UYELE RİÇNİ ALBUM .olsa daha iyi olurdu |
ehum ehum sey:D nasiL söLeyecem biLmem ama anLatam özeLLikLeirmi Adim : kadrıyezikrettın:D boyum:1,68 iki ama zıpLadim mi iki metre oluo:D:D Endam: yeter gaLiba:D kiLo : 48 tondan bi kiLo eksik:D:D Takim: böLe Fanatizmm ve kavga yanLisiyim BeşiktaşLıyım :D (H) Burcum= éjdarha cin burcu:cool: :D aradiğim sahsiyet bin kiLonun ne aLtında ne üstünde:D 2 metreden ne yüksek ne de aLcak bide 47 numara ayakkabi giysin keL olsun gözLeri şaş olsun:D:D bide sey paraLi oLsun bana baksın eheue:D |
NİCK : MetiN Adı : Metin Soyadı :Çamcıoglu Doğum yeri :Kütahya Doğum tarihi :22,08,1990 Mesleği : Ögrenci Tahsilin : - Burç: Aslan Evlimisin / Bekarmı : Bekar bekar ;) Bulunduğu Şehir : Kütahya Kişisel özelliğin : Beşiktaş lıyım YETER ... Kendini bir cümle ile tarif etsen : Edemem ki :D Hobilerin : BEŞİKTAŞ Basket Futbol Fobilerin : Yok Yaptığın sporlar : BAsket son 6 yıldır Fawori filmin : Recep İvedik and Kutsal damacana Fawori değişlerin: - Fawori tv programların: Tay Tv günün tiyoları - İddaa vs ... Ne tür muzık dinlersin: TÜRkce pop Fawori grupların ve muzik: grup84 - Fawori sporcun (genel) : BoBo and Delgado Avrupada favori takımın/futbolcun : Beşiktaş / BoBo and Delgado Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : BoBo and Delgado Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Küfüre Karsıyız biz BEŞİKTAŞ ' lıyız ..... :D:D Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Forumda kimlerle tanışmak istersin: Beni tanımak isteyen herkesle Forumu nerden duydunuz : Bi abimden Neden beşiktaşforum ? : Artık degişmezim oldu Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: arada sırada yeni acık :( Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku delikanlıyım :P Boşluğu doldurun :Forumda Onur olmasa daha iyi olurdu :D:D |
Alıntı:
|
NİCK :ondokuzmart1903 Adı :melike Soyadı :****** Doğum yeri :Adana-Ceyhan Doğum tarihi :21.09.1990 Mesleği :öğrenci Tahsilin :öğrenci Burç:başak Evlimisin / Bekarmı: bekar Bulunduğu Şehir :Ceyhan Kişisel özelliğin :biraz her istediğmin olmasını isteyen bi özelliğim var:):/ Kendini bir cümle ile tarif etsen :herkesle ii anlaşırım Hobilerin :spor, müzik blgsyr Fobilerin :gondola binmeye korkuyorum ama biniyorum çok korkunç geliyo Yaptığın sporlar :hiç Fawori filmin :yok öle Fawori değişlerin: Fawori tv programların:avrupa yakası.aşkı memnun Ne tür muzık dinlersin:her türlü Fawori grupların ve muzik:gece yolcuları grup 84 öle severim şarkısı güzel olsun yeter Fawori sporcun (genel) :ersan ilyasova;) Avrupada favori takımın/futbolcun :chelsea c.ronaldo Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :holosko Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :sevinmek için sevmedik Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :hepsininkini beğeniyorum:) Forumda kimlerle tanışmak istersin:herkesi tanımak isterim ama bi kaç kişi daha çok tanımak isterim amaa neyse=) Forumu nerden duydunuz :ben nasıl üye old. falan hiç hatırlamıyorum ama iiki üye olmuşum Neden beşiktaşforum ? :ne ararsan ona konu var Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku..çok.sevdim be abi o yüzden....... Boşluğu doldurun :Forumda ....................olsa daha iyi olurduforum eksiksiz saolun adimin ve moderoör arkadaşlarım bu konuyu açan arkadaşa tşkler |
NİCK :Tyfree Adı :zülfikar Soyadı :demirel Doğum yeri : ankara Doğum tarihi :1975 Mesleği :öğretmen Tahsilin :lisans Burç:terazi Evlimisin / Bekarmı :evli Bulunduğu Şehir :edirne Kişisel özelliğin : Kendini bir cümle ile tarif etsen : Hobilerin :spor Fobilerin : Yaptığın sporlar :basketbol,futbol,masa tenisi Fawori filmin :babam ve oğlum Fawori değişlerin: Fawori tv programların: lost Ne tür muzık dinlersin: özgün ve pop Fawori grupların ve muzik: Fawori sporcun (genel) : zapotocny Avrupada favori takımın/futbolcun : kaka milan Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : zapo Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Forumda kimlerle tanışmak istersin: Forumu nerden duydunuz :tesadüf Neden beşiktaşforum ? : Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: yeni açık arasıra Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku.......... başka bir takımlı olmayı düşünemiyorum bile Boşluğu doldurun :Forumda eğitim köşesi olsa daha iyi olurdu |
NİCK :Mehmet Adı : mEhmEt Soyadı : Ersöz Doğum yeri : Adana Doğum tarihi : 28.06.1991 Mesleği : Amatör Futbolcu Tahsilin : Lise Burç: Yengeç Evlimisin / Bekarmı : Bekar Bulunduğu Şehir : Adana Kişisel özelliğin : oLdugum gibi görünmek Kendini bir cümle ile tarif etsen : " Kayıp Kentin Yakısıklısı " Hobilerin : Futbol - a$kımm Fobilerin : Fare Yaptığın sporlar : Futbol Fawori filmin : Saw - 5 Fawori değişlerin: " Kayıp Kentin Yakısıklısı Fawori tv programların: Beyaz Show Ne tür muzık dinlersin: Metal Fawori grupların ve muzik: Nirvana ~ Fawori sporcun (genel) : Maradona Avrupada favori takımın/futbolcun : Manchester United / Nani Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : Holosko Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Hepsi güzeL Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : hepsi Forumda kimlerle tanışmak istersin: Kim tanı$mak isterse / seve seve Forumu nerden duydunuz : Biliyordum zaten. Neden beşiktaşforum ? : Beşiktaş'ı En Doğru Şekilde Anlatan FORUM Sitesi. Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Adana'da oLduqum icin yakin il'lerdeki maclara gidiyorum. Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku , Beşiktaş oLdugu icin. Boşluğu doldurun :Forumda ... olsa daha iyi olurdu |
ben de yapayım bari :) NİCK :öznur_bjk Adı : Öznur Doğum yeri : Antalya/Gazipaşa Doğum tarihi : 01.07.1991 Mesleği : Öğrenci Burç: Yengeç Evlimisin / Bekarmı : Bekar Bulunduğu Şehir : Antalya/Gazipaşa Kişisel özelliğin : Sessiz, sakin gibi görünen ama aslında pek öyle olmayan Kendini bir cümle ile tarif etsen :"Varsın herkes beni saf sansın ben herşeyin farkındayım" Hobilerin : Kitap, müzik Fobilerin : Yükseklik korkusu Yaptığın sporlar : - Fawori filmin : Korkunç Bir Film serisi Fawori değişlerin: "Sıkıldım" Fawori tv programların: Anında Görüntü Show, Çok Güzel Hareketler Ne tür muzık dinlersin: Farketmez Fawori grupların ve muzik: grup değil ama Şebnem Ferah'ın şarkıları Fawori sporcun (genel) : Steven Gerrard, Messi Avrupada favori takımın/futbolcun : Liverpool_Gerrard, Barça_Messi Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : Tello, Bobo, Nobre Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : "Anlayamaz kimse bu aşkı" Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Hepsi Forumda kimlerle tanışmak istersin: Zamanla tanışırız heralde Forumu nerden duydunuz : Tesadüfen buldum (iyi ki de bulmuşum) Neden beşiktaşforum ? : hem beşiktaşla ilgili hem de güncel konuları konuşabileceğimiz bir forum Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Maçlara gelemiyorum:( Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku , nedenini düşünerek takım tutsaydım beşiktaşlı olmazdım.. Boşluğu doldurun :Forumda ... olsa daha iyi olurdu bence böyle gayet iyi |
NİCK :aяda Soyadı :aydemir Doğum yeri :şişli/ist Doğum tarihi :11.06.1990 Mesleği :öğrenci Tahsilin : ona var daha Burç:ikizler Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :ist Kişisel özelliğin :insansever :D matrak gırgır şamata vs. Kendini bir cümle ile tarif etsen : paso gülen neşeli biri Hobilerin :futbol,ps,pc,müzik Fobilerin :yanmak Yaptığın sporlar :futbol,yüzme Fawori filmin :fight club Fawori değişlerin:kuş p*p*si :D , hiiii bro :D , qanx,errorsün :D , bide ortamda biri küfür ettiğinde boşa gitmemesi için fenerbahçe die eklerim sonuna :D:D Fawori tv programların:ç.g.h.b. , komedi dükkanı ve hertürlü futbol programı Ne tür muzık dinlersin:rap Fawori grupların ve muzik:ceza,emre aydın,badem,barış akarsu :( , mode xl..... Fawori sporcun (genel) :elvan abeylegesse :D Avrupada favori takımın/futbolcun :barcelona/xavi Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :bobo Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :_bleackseagless_ hariç hepsi Forumda kimlerle tanışmak istersin:şuana kadar tanıdıklarım kafi :D Forumu nerden duydunuz :arayıp buldum :D Neden beşiktaşforum ? :üyeler çok sıcakkanlı Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:yeni açık/kapalı alt-üst Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku.......tutucak başka takım yok napiyim :D Boşluğu doldurun :Forumda ....................olsa daha iyi olurdu dicek bişey bulamıorum :D:D |
NİCK : Ramesoon Adı : Ramazan Soyadı : Odabaş Doğum yeri : İzmit Doğum tarihi : 17.06.1984 Mesleği : Endüstriyel Tasarım,Müzisyen,Teknik ressam Tahsilin : Ön lisans Burç: İkizler Evlimisin / Bekarmı : Evli Bulunduğu Şehir : Kocaeli Kişisel özelliğin : Esprili,sıcakkanlı,neşeli Kendini bir cümle ile tarif etsen : Hobilerin :Beşiktaş,Müzik,Gitar,Piano,Futbol Fobilerin : Yaptığın sporlar : Futbol,Basketbol,Tenis Fawori filmin : Deja-vu , Resident Evil Serisi,Doomsday,Şeytanın Avukatı ,Stigmata,Mystic River, Recep İvedik:D Fawori değişlerin :Bilgi bir ışık gibidir,Onu kullanırsanız daha parlak olur, kullanmazsanız söner. Fawori tv programların :Yarışma prog..Chuck,Heroes,Canım Ailem,South Park.. Ne tür muzık dinlersin : Metalcore,Death Metal Fawori grupların ve muzik: Killswitch Engage , All That Remains, Lamb Of God , Chimaira , As I lay Dying , Sevendust.. Fawori sporcun (genel) : Del Piero,Messi,Gerard,De Rossi Avrupada favori takımın/futbolcun : Juve/Del Piero Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : Ernst,Nobre,Rüştü,Bobo Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan BEŞİKTAŞ ulan.. Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Karetta2002,Kartalım,Semra,Alpler,Neorock,Veys,Emre,Akdora ,İbodaca,Shawnodese,Mazlum.. Forumda kimlerle tanışmak istersin: Bi çok arkadaşımla tanıştım.. Forumu nerden duydunuz : Nette Dolanırken,Facebookta Neden beşiktaşforum ? : Beşiktaş Burada Konuşulur.. Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Uzun zamandır hayır Özellikle evlendikten sonra hiç gelemedim.. Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku Beşiktaşlı doğdum.. |
NİCK :forza_bjk34 Adı :Bekir Soyadı :Keskin Doğum yeri :Sivas-Gürün Doğum tarihi :05:03:1982 Mesleği :Güvenlik (mezarlıklar müdürlüğü:D) Tahsilin :lise Burç:balık:D Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :İstanbul Kişisel özelliğin :sakin ve düşünceli Kendini bir cümle ile tarif etsen :anlatılmaz yaşanır:D Hobilerin :beşiktaş ve tarih Fobilerin :şiir:D Yaptığın sporlar :koşu futbol Fawori filmin :recep ivedik:) Fawori değişlerin:naber müdür.öyle değil mi usta Fawori tv programların: Ne tür muzık dinlersin:halk müziği Fawori grupların ve muzik:grup kıvılcım Fawori sporcun (genel) :kerem tunçeri el amin Avrupada favori takımın/futbolcun :newcaste united-juventus del piero Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :ekrem dağ Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :en büyük aşk beşiktaşk Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :hazel ablam irfan abim arzu mazlum çağla ramazan erkan sonay salih semra mehlika melike murat Forumda kimlerle tanışmak istersin:herkesle:) Forumu nerden duydunuz :arkadaş tavsiye etti Neden beşiktaşforum ? :seviyeli aile ortamı Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:evet yeni açık Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku..........ablayamaz kimse bu aşkı Boşluğu doldurun :Forumda ....................olsa daha iyi olurdu |
Yokmu Baska Kendisini tanıtmak isteyen Arkadaslarımız (: |
NİCK :choupsey Adı :ahmet Soyadı :abay Doğum yeri :izmir Doğum tarihi :01,06,1986 Mesleği :öğrenci Tahsilin :lisans/öğrenci Burç:ikizler Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :izmir Kişisel özelliğin :arasıra dengesiz... Kendini bir cümle ile tarif etsen :yerine göre sinirli yerine göre sakin Hobilerin :fotoğraf Fobilerin :şimdilik yok Yaptığın sporlar :bi aralar kayak Fawori filmin :son ders Fawori değişlerin:hayat çok kısa ağlamayı bırak gülmeya bak Fawori tv programların:beyaz show Ne tür muzık dinlersin:pop Fawori grupların ve muzik:manga/dursun zaman Fawori sporcun (genel) :john terry Avrupada favori takımın/futbolcun :manchester united/lionel messi Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :şu andan itibaren nihat Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :akdora alpler son holigan Forumda kimlerle tanışmak istersin:tanışabilidğim kadar üyeyle... Forumu nerden duydunuz :bir beşiktaş sitesinde gezinirken Neden beşiktaşforum ? :ilk andan itibaren sevdiğim için Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:evet/genelde kapalı Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku......kendimi ilk bilidğimde bu renklere vuruldum... Boşluğu doldurun :Forumda ........öneriler kısmı............olsa daha iyi olurdu |
Türkiye`de Saat: 10:07 . |