![]() |
sihirli sayılar!.. bir süredir foruma uğramıyordum, sorularımı özlemişsinizdir diye düşünürken bir soru sorayım bari dedim...:D http://img55.imageshack.us/img55/3241/cinruhiyu5.png KOLAY GELSİN!..:rolleyes: |
Abi ya çok kıl sorular soruon bazen yaaaa |
Alıntı:
|
gelir gelmez bombayı patlatmışın gene mute:D |
Balaban bu islerle ugrasiyomus dimekkk. |
öff be anlamadım mute söle yaa... |
isimler harika:D soruya yanıt yok |
yaw cin bu adı üstün de bi cinlik yapar yine bulur onu niye bulmasın da benim anlamadığım neden 2 basamaklı... |
belki şeytanın parmağı vardır |
off okumaktan sıkıtı geldiii |
mute bir metalciye bukadar kafa yormak yakismiyor bence :D ama sorular dehset valla pc basinda en az 2 saat kalmaliyim ki cozeyim , kafam yetmiyo :D |
bunun cevabını bulmak ıcın burda kalmak gerek |
2 satir birsey yazza belki cözerdim ama abi tam bir roman yazmisin ben bunu nasil cözim vallah okumadan kafam agrimaya basladi:D |
yine çok özür dilerim, sınavlardan başımı kaldırıp foruma uğrayamadım, cevabı biraz geç olsa da vereyim artık... olayda tam bir cinlik hakim, şöyle ki: Peri Perihan, cin ruhi'nin suç ortaklığını yapıyordu. Peri Perihan'ın söylediği ilk iki sözün baş harfleri yazılan sayılara uyuyordu. Örneğin 97 ve "dünyada yapamazsın", 76 ve "yazık aklına", 98 ve "dehanı sevsinler". 0'dan 9'a sayıların baş harfleri S,B,İ,Ü,D,B,A,Y,S,D olduğundan 0-8, 1-5 ve 4-9 ayrımını sağlamak için bu iki sayıdan büyük olan sözkonusu ise o kelimeyi bağırarak söylüyordu... |
Türkiye`de Saat: 15:15 . |