![]() |
eve nasıl gidece mi :(:( |
yardım ederim:D:D ne olcak bu öss |
kolumda bir sertlik var, acaba kanser miyim...:D |
yuh abi :D başka yerde olsa gene kanser mi diyeecen:D |
gidiciyim ben emre, tutmayın beni, helvamı kızlar yapsın:D, emre sen de tadına bak güzel olmuş mu diye...:D |
:D:D ben haber veririm güzel olmazsa yenisini yaparlar :D nuran anlıyor bu işlerden zaten:D |
emre sen beğenmezsen benim oraya gelip haber verirsin artık...:D |
tur düzenleriz abi:D |
topla forumu ziyaretime gelin...:D yolu bilmezsiniz ama şöyle oluyor şimdi:topla forumdakileri bi otobüse, geç direksiyona, gördüğün ilk kamyona bodoslama:Dhoooop benim ora...:D |
:D:D kamyoncu girmesin araya benim maghnım araabasını satar alırız otobüs sorun değil |
hiçbişe.. |
ne olucak benim sonum :D |
hayırlısı be emre, napıcan... ulen gitmedi hala şu misafirler de ya, veledi de verdiler başıma, yatamıyorum da, gidin len artık...:D |
:D:D bakıcılık güzeldir abi eline yakışır:D |
ulen saat kaç oldu ya, bi gidn ya, döeeeeytt çoğaltacam şimdi ha... |
:D:D valla abi ne yüzsüzler var gece gece:D |
şaka maka uykum geldi artık, şimdi yeni konu açtılar, gitmez artık bunlar babamda bu sohbet bunlarda da bu yüzsüzlük varken... |
:D:D iyi geceler |
şuan annemi düşünüyom :(:(:(:(anneeeeeeeeeeeeeeee :D:D |
ben hala i.melih' i düşünüyorum!!! |
:D düşüncek bişe yok uyumak var:D |
yarınki sınavlarımı... |
iyi çalış abi gitsene çalışmaya hadi git :D |
çalıştık yaw, daha ne kadar çalışıcaz, yalnız bugün hasan'ın ek dersi vardı, günlerce çalışmamışım gibi ben perdeye perde bana baktı:D... uleyn ömrümü yedin hasan... |
:D:D abi verio allah böyle bir arkadaş ömür boyu çektiriyor:D |
o arkadaş değil, bizim hoca...:D |
:D:D oslun arkadaş kadar yakındır:D:D bizimde mehmet vardı:D |
memet güneş mi yoksa...:D ortaokuldaydı bu hoca, sınav günleri buna posta gazetesi getirirdik, arka sayfayı çevirirdi arka sayfa güzeline bakana kadar biz işimizi görürdük:Dgözler de 9.5 numara miyop:D |
:D:D yok abi değil bunu gözleri sağlam üstelik böyle pantolunuda çekti mi en üste kadar gömlek cebiylee arası kalmıyor nerdeyse:D |
Alıntı:
|
ama cidden kalmıyordu :D:D bide her 3-4 dakikada bir boğazını temizlerdi iğrenç iğrenç:D:D |
şuuu an tek aşkım :)annemi düşünüyom :(:(:( |
:) ne yapsam bugun ya:) |
... :s: |
tek aşkım yolda annem geliyo :) 2 gün ayrı kaldık çok özledim :(:(:( anneden güsel aşk var mı ya :( |
Akşam ki maçı düşünüyorum, biride msn de geç cevap yazıyor sebebini düşünüyorum çöm çöm çöm ... |
yarını.. |
akşam yemeğini:D:D:D |
benim ne suçum vardı diye :(:( |
i.melih\'i |
Türkiye`de Saat: 23:16 . |